mandag 23. april 2018

Lys i blomsterbed

Skal du ha det ekstra koselig i hagen en kvel er levende lys et bra supplement. Lampene kan plasseres på terrassen eller i blomsterbe henges i trær, . Her finner du utelamper for bruk i hage og oppkjørsel.

Alt fra pullerter, store lyktestolper til privat bruk, til nedfelte lamper i plen eller terrassebord. Punktbelysning i hagen kan gi en skulptur, et tre eller et blomsterbed nytt liv. Her gjelder det å være kreativ og finne ut den beste . Det passer perfekt ved blomsterbe små trær og lignende vegetasjon.

Som navnet tilsier, så er dette lys som lyser nedover.

Vevde strukturer gir et spennende lys og skyggespill. Eventuelt kan de settes i døråpningen slik at lyset flommer ut. Levende lys, bål og lysslynger skaper magisk stemning på kveldstid.


Det er lagt opp rør til strøm som kommer opp av bakken akkurat der blomsterbedet skal være;-) Så da må jeg jo benytte muligheten til å få lys i . Et vakker blomsterbed har du gleden av år etter år fra tidlig vår til sen høst. Alt som kreves er litt planlegging, planter som trives sammen og et . Energibesparende LED-diode med varmhvitt lys, klart linseglass og spyd i. Jeg har altså et blomsterbed utenfor leiligheten her som har grodd. Det er ganske lite lys der så jeg trenger tips til hva jeg kan plante der. Skal du ha det ekstra koselig i hagen en kvel er levende lys et bra supplement. Lampene kan plasseres på terrassen eller i blomsterbe henges . Hvis du skal i gang med å lage ditt eget staudebe gjør du lurt i å bruke.


Hvordan er bedet plassert i forhold til andre elementer i hagen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.