tirsdag 24. april 2018

Interiørblogger kjøkken

Denne måneden var det interiørbloggernes flotteste kjøkken det skulle. Norske interiørbloggere har uten tvil Norges fineste kjøkken. Et nydelig super-stilrent kjøkken i historiske omgivelser!


Bufret Lignende En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Flere som liker at solen skinner i .

Her er beviset og en lykkelig Linda. For år siden startet jeg min aller første interiørblogg. Vi rev ned veggen og lagde kjøkken , spisestue og stue i et stort rom.


Vi har funnet flere flotte nordiske kjøkken som du bare må sjekke ut! Kjøkkeninspirasjon til deg fra oss! Bli inspirert av Nordic Interiør! Blondefrie interiørblogger.

Sjekk det fargesprakende kjøkkenet med Thereses favoritt - plast fra Rice! Fredag kveld ble bloggen Hviit kåret til årets interiørblogger under Vixen Blog Awards i Oslo. Male kjøkken I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til . Bloggen drives av stylist Linda Elmin.


Møt vår nye interiørblogger ! Endelig kan vi presentere. Her fra stuen og kjøkkenet til den populære bloggeren. Elisabeth får mye respons på . This Pin was discovered by Linda Isaksen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jeg startet med kjøkkenet som en ren tilfeldighet, da jeg ikke hadde mer å Photoshoppe hjemme. Blanke ark og rent kjøkken ! Velkommen inn i husets Hjerte: God mandagskveld!


Tenk nå er vi igang med årets første uke, det er deilig det. Som kvinnen bak Hviit ble hun kåret til Årets interiørblogger av Vixen Awards.

Hun ble kåret til Årets Interiørblogg av Vixen Blog Awards. Fotograf og stylist Annette . Drømmer du om nytt kjøkken , men synes en total oppussing blir for dyrt? Det er ikke bestandig alt trengs å byttes ut, mindre oppgraderinger kan . Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.


Side2s interiørblogger viser deg hvor enkelt det kan gjøres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.