mandag 23. april 2018

Cnc operatør lærling

CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control. CNC- maskiner brukes til datastyring av bor, slipere, sveisemaskiner, fresere og lignende i mekaniske verksteder. CNC-maskiner kan også benyttes til å datastyre. Jeg visste at jeg ville ta Tekniske og allmenne fag ( TAF).


Underveis ble jeg tilbudt lærlingplass på denne fabrikken og takket ja med én gang.

AF Gruppen, Oslo Karrierestart. Aktiv Bemanning Norge AS, Kongsvinger NAV. CNC OPERATØR LÆRLING OG FAGMANN Årdal Maskinering. Vi har spesialisert oss på produksjon etter . Lærlingene følger en rulleringsplan for sitt fag og får god opplæring og oppfølging av faglært personell.


Læreplassen som CNC Operatør er ved vår avdeling i Brattvåg som arbeider med dekksmaskineri . Søk etter nye Lærling - cnc operatør -jobber. Godkjente arbeidstakere.

Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 24. I dag er de fire fagområdene slått sammen til ett fag. Dette vil medføre at framtidige fagarbeidere får bredere kompetanse og dermed kan utføre flere arbeidsoppgaver i bedriften, . Aktuelle arbeidssteder. Arbeidsplasser finnes i store og små bedrifter som er høyt spesialiserte for framstilling av nye produkter for mekanisk industri, og i verksteder for vedlikehold . Tegning er det ingeniører og lærlinger som driver me en fagarbeider sitter ikke å designer deler og skriver avanserte programmer på flere tusen liner. Til vores aftenhold i SP montageafdelingen på fabrikken i Ålestrup søger vi en dygtig faglært operatør til at betjene og sikre produktionen på vores fuldautomatiske kammer- og løberproduktion.


Jobbet består i at betjene og korrigere det automatiske udstyr på den fuldautomatiske produktionslinje, men også at sikre . Som lærling i CNC -maskineringsfaget vil du lære å bearbeide nye deler som trengs i forbindelse med vedlikehold av utstyr i verkstedet, og om bord på Forsvarets fartøy. Som lærling kreves det ellers at du kan arbeide planmessig, rasjonelt og effektivt. Du må kunne samarbeide med de andre på . Martin er CNC- lærling , og får lage deler som skal brukes både i havet og i verdensrommet. Sesong episode av 40.


CNC-teknologi brukes ofte til å styre sveisemaskiner, bor, fresere, og slipere. Kan dette være noe for deg? Vil du bli lærling hos oss til høsten ? Vi er en godkjent lærebedrift – og har hvert år nye lærlinger som starter hos oss.

Vi er en spennende mekanisk bedrift med sunn og god økonomi - med lyse framtidsutsikter. CNC - operatøren håndterer disse maskinene, og bearbeider detaljer av ulike materialer. Jeg har gått design og håndverk deretter frisørlinje og har vært lærling ett år, men jeg trives ikke. Dette kan i seg selv være en fordel når du søker en jobb du ikke er kvalifisert til (har fagutdanning i). Det er ikke mulig å gi et godt svar på dette.


Har du lang og allsidig arbeidserfaring fra arbeid innen mekanisk og teknisk industri, prosessindustri og grafisk produksjon, men mangler formell kompetanse? CNC- lærling (ønskelig med noe arbeidserfaring). Stillingene er primært tilknyttet verkstedet i Oss-nor Hammerfest.


CNC operatører med fagbrev. CNC- maskiner kan også benyttes til å datastyre produksjonsmaskiner innen forskjellige typer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.