fredag 20. april 2018

Brannisolering av ventilasjonskanaler

Krav til brannisolering i ventilasjonskanaler. Effektiv brannisolering av ventilasjonskanaler. Kanaler nær vegg og tak.


Det har de siste årene skjedd en drastisk endring når det gjelder brannisolering av ventilasjonskanaler og det er nå nødvendig med vesentlig . Den nye standarden får betydning for deg som entreprenør . Isolering av ventilasjonskanaler.

Varme-, kondens- og brannisolering av ventilasjonskanaler. BRANNISOLERING AV VENTILASJONSKANALER Montasjeanvisning for ULTIMATE U Protect testet etter NS-EN for passiv brannbeskyttelse av kanaler. Dette løser vi med branntetting rundt ventilasjonskanaler.


Har vi et trekk-ut anlegg må dette håndteres med brannisolasjon. Dårlig brannisolering og manglende vedlikehold av ventilasjonskanalene kan medføre tap av menneskeliv, både på grunn av røykutvikling og flammespredning. Angir at konstruksjonen er bærende.


Gjennomføring må branntettes til brannmotstand E A2-sdi . Brannsikring av ventilasjonskanaler. Det er viktig å sikre seg mot røykspredning via ventilasjonskanaler.

Innen brannisolering leverer og monterer Thermax produkter innen følgende. Ventilasjon i boligbygning § 13-Ventilasjon i. Relaterte ord: brannisolering av ventilasjonskanaler , brannisolering av stål,. PAROC Hvac Fire Slab EI1AluCoat er en steinullsplate med armert aluminiumsfolie.


Beregnet for brannisolering av ventilasjonskanaler , EI120. Det nye regelverket får betydning for deg som entreprenør, . Automatisk slokkeanlegg og krav til brannisolasjon. Brannisolering av kanal fra kjøkkenavtrekk. Teknisk brann-isolering.


Nettingmatte av ULTIMATE isolasjon for brannisolering av. Ved årsskiftet ble det innført nye krav til brannisolering av ventilasjonskanaler i bygg. Den største endringene i utforming på flere år, sier Glava som har satt i . Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon.


Dokumentasjon for renhold og brannisolering av ventilasjonskanaler ble etterspurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.