onsdag 4. april 2018

Bori medlemsfordeler

Den enkleste måten å holde seg oppdatert på nyheter om medlemsfordeler o. Det skal lønne seg å være medlem hos oss. Gå direkte til fordelskortet. Der kan du lese om aktuelle temaer for og fra Romerike og Indre Østfol få oversikt over nye boligprosjekter og medlemsfordeler.


BORI magasinet gis ut to ganger i året. E-posten er sendt fra vår samarbeidspartner Boligbyggelagenes medlemsfordeler.

Bori BBL er et sertifisert boligbyggelag og en medlemsorganisasjon som driver boligbygging og boligforvaltning med tilknyttet service til våre medlemmer. I tillegg leverer vi tjenester til eiendomsutviklere og utbyggere som søker en profesjonell partner i etableringen og driftingen av nye boligselskap, og vi leverer. Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss en e-post, ring oss eller benytt deg av vårt kontaktskjema . I tillegg har BORI en rekke medlemsfordeler som øker verdien ytterligere.


Prisene på boliger stiger - verdien av . Som medlem av SOBBL får du en rekke medlemsfordeler uansett om du bor i borettslag eller ikke. Vi har avtaler med noen lokale forhandlere, og arbeider med å få på plass flere gode avtaler i lokalmiljøet. Med medlemskortet får du rabatter og .

Medlemskortet er kombinert medlemskort og fordelsprogram. På appen får du også oversikt over LABOs boliger på forkjøpsrett og våre nye prosjekter. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved . Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i BORI BBL. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i BORI BBL, dra nytte av ditt profesjonelle nettverk og bli ansatt.


Rabatten gjelder i alle MAXBOs varehus og stormarkeder. Den gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Gjelder ikke Alltid Lav Pris-sortiment eller utvalgte bestillingsvarer. OBOS-medlemskort må vises i kassen. Tips: Last ned OBOS- appen, så har . Den nye BORI -appen for medlemmer av BORI gir medlemmene rask tilgang til informasjon om boliger og medlemsfordeler.


Ny medlemsfordel hos Tilbords - dobbel bonus 13. Nå får du som er medlem i BORI rabatt og bonus i alle Tilbords-butikker. BORI er et boligbyggelag og en medlemsorganisasjon som driver boligbygging, boligomsetning og boligforvaltning med tilknyttet service til sine medlemmer.


Her kan du holde deg oppdatert og følge med på nyheter, medlemsfordeler , regelendringer, kurs, tilbud og andre aktuelle saker. BORI har rimelige ferieleiligheter i Spania til leie for medlemmene. Leilighetene ligger ved byen Guardemar del Segura, ca.

Dette er en materiell-side for Boligbyggelagenes . Landsmøtedelegater til Norsk Sjømannsforbunds landsmøte 24. Bor du utenlands kan du stille til valg. Gjennom forkjøpsretten stiller man sterkere i boligmarkedet. Medlemmer i NBBO har forkjøpsrett til 10.


BORI er tilknyttet Boligbyggelagenes medlemsfordeler , og som medlem får du tilgang til medlemsfordeler i hele landet. Til sammen kan du få gode tilbud i over 5butikker i hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.