onsdag 4. april 2018

Beslag ytterdør

Vår guide viser hvordan du går fram for å montere din nye dør. Du får også en innkjøpsliste med de materialene du behøver. Dørhåndtak og andre beslag til ytterdører. Da trenger du antakelig også en ny ytterdørvrider.


Vi har en rekke alternativer med håndtak, skruer og . Jemtland sparkeplater/dørbeslag leveres i 5mm plastbelagt galvanisert stål. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og.

Ikke vært overalt enda, men innom noen sjapper og lett etter sånne terskelbeslag som monteres under verandadør, ytterdør osv. Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Beslag Dør- og vindusbeslag. Montering av en diplomatdør skal ikke by på store.


Beslaget fungerer som en sparkeplate under døren.

Ifølge Byggeforskriftene er det samme krav til ytterdører som til vinduer. Over dører og over/under vinduer må det være vannbrett og beslag som leder . TrioVing Dørvrider For Ytterdør VR6Dørvrider 40-FKR. Falle og hakereilelås: FG-godkjent lås for ut- og innvendige dører i boliger, kontorer og i industrien.


Dørlåsen benyttes på steder hvor det ikke er nødvendig med FG-godkjent avlåsing. Om dør og karm er oppreist, må dørbladet løftes når døren skal åpnes. Det er viktig med understøttelse av terskelen helt ut til beslaget. Ytterdør, som åpnes innendørs, har også „nes“ samt aliuminium beslag på terskelen. Standarden ytterdør monteres med FIX lås, som fikserer dør i posisjoner.


Dette er en låskasse som passer til både gamle og nyproduserte ytterdører som lages etter kopi av en gammel dør. Ny ubrukt eksklusiv Hoppe kvalitet dørhåndtak til ytterdør med låsesylinder, nøkler, beslag og monteringsanvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.