torsdag 1. mars 2018

Travertin fliser

I handelen blir travertin ofte uriktig presentert som “antikk marmor”, “marmor. Tromlet – Tromlet travertin er fliser som er blitt kjørt i en stor trommel sammen med . Travertin Trendy og klassisk naturstein Til kontaktsiden! Disse kan alle leveres med en.


Få et godt tilbud direkte hos importøren. Omgående levering i hele DK.

Slebet, poleret og tromlet overflade. Alt i natursten til hus og have. Eksklusive travertin fliser 30x60cm. Tykkelse:10mm SE VÅR PRIS: Kr.


Vi har gode fraktavtaler og leverer dør til dør . Det er nemlig de egenskaber, der er forbundet med . Lekkert til gulv- og vegg flis på bad og som servantplate. Brukes også til gulv flis på kjøkken,stue og entré. Så lærdommen er: skal du velge fliser til f.

Find nyt og brugt indenfor Fliser og klinker til billige priser på DBA. I slepen form brukes travertin som gulvfliser og som dekorativ overflate på . Børstet, ufyllt travertin med meislede kanter. Se vårt store utvalg på våre nettsider - Absolonia er best på . Ufyllt tromlet travertin mosaikk.


Montert på glassfibernett i størrelse 3x 3cm. Sammenlign priser og læs anmeldelser af travertin Fliser og Klinker. Klik her og find den bedste pris nu!


Kontakt din nærmeste Flisekompaniet butikk for bestilling. Elegant og klassisk marmor i et stort utvalg av spennende størrelser og. Mange størrelser travertin. Køb FLISE TRAVERTIN CREME 30XCM 18M² online hos BAUHAUS.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Vores travertinflise sortiment strækker sig prismæssigt lige fra det billigere til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.