torsdag 1. mars 2018

Male panel i tak

Mange kvier seg for å male taket – med en viss grunn! Men med riktig verktøy, gode arbeidsmetoder og kvalitetsmaling vil jobben være både . Det er antakeligvis mange millioner kvadratmeter med paneltak i Norge, og mange av disse kan nok trenge et strøk maling.

Uansett malingsvalg starter du med å male taklistene og benytter samme maling som. Paneltak som males med alkydmaling, må males med en bred pensel i . I dette rommet har vi nå malt taket og det er på tide å male veggene. Malt panel i taket gir rommet et lyst uttrykk, men mange kvier seg for å ta fatt på en slik malejobb.

Bruk gjerne rulle i taket, men til slutt må . Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Den kalde årstiden er perfekt for å male panel. Når det gjelder maling av ubehandlet panel, kan man enten legge to-tre ganger kvistlakk . Ved maling av misfarget treverk, enten det er gulnet panel, nikotin eller andre.


Arbeid med 2-panelbord av gangen fra tak til gulv. Denne bruksanvisningen gjelder for ny panel som akkurat er satt opp.

Kjør på rattattattataaaa:-D Jeg har utsatt et prosjek aaaaaaltfor lenge, nemlig paneltaket på badet. Vil du gjerne ha et hvitt paneltak, men orker du ikke jobben? Det er stor forskjell på å male tak og vinduer. Skal male panelet i taket hvitt og har begynt å legge på et lag heftegrunn og det sitter veldig godt, men så lurte jeg på om jeg kan fortsette med . Vi skal ha baderom hvor det blir panel i himlingen.


Vi har hvitmalt panel i taket på badet, malt med oljemaling. Skal male et gammelt paneltak hvitt og lurer på hvilken glansgrad jeg skal gå for. Har alltid brukt på listverk og på selve taket, men . Vurderer derfor å få tak i en proff malesprøyte som varmer opp malingen (så det som faller til gulvet har tørket til støv), samt en maler som kan å . Lurer på hvordan det kommer til å se ut hvis jeg maler alt panelet hvitt? Jeg orker ikke mer av denne hyttefølelsen (er på evig hyttetur).


Vi anbefaler vår Interiør, Superfinish eller Fashionserie på malt panel. Gjøco Sperregrunn; Pensler; Malerull; Rullebrett; Interiør 02/10/2 Fashion 15/40/80. Hvordan male panel: Fordi veggene jeg skulle male tidligere var. Vi har tenkt å male taket og vinduskarmer hvitt, men må som du også sier .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.