fredag 9. mars 2018

Steamsafe takpanel

Tradition takpanel; Tradition extra takpanel; Tradition XL takpanel; Premium takpanel. SuperWipe takpanel; SteamSafe takpanel; FireGuard takpanel . Kjernematerialet er laget av fuktbestandig MDF.

En høyglanset overflate gir en ekstra flott finish som er tilpasset badet. Hei, Er dere forhandler av Talgø SteamSafe takpanel for bad? I såfall - kan dette limes direkte på membranplater?


Vi tilbyr et bredt sortiment i takpanel, både foliert og malt, ulike bredder, ulike lengder og med ulike overflater og funksjoner.

Taket har en glatt overflate, som gjør det ekstra hygienisk og lett å rengjøre. Har sett litt på Steamsafe fra Talgø, er det noen andre alternativer til tak som kanskje skal tåle litt fukt? Takpanel interiør steamsafe 10x169x24mm hvit.


Fargekode: NCS 05- Y Nobbnr: 44956940.

Vårt SteamSafe baderomstak er det eneste i sitt slag på markedet - et trygt. SteamSafe er takpanel for våtrom, og et glimrende valg i et marked med få valgmuligheter. Panelet har en høyere hvithet i fargen som matcher.


De har også takpanel som heter SteamSafe som kan brukes på bad. I og med at vi skal ha dusjkabinett på dette badet vil disse fungere flott på . XL takpanel; Original takpanel; Superior takpanel; SuperWipe takpanel; SteamSafe takpanel; FireGuard takpanel. SteamSafe takpanel for baderom 2412x169xmm.


SteamSafe takpanel erstatter IKKE dampsperre. Talgø foliert Takpanel er av høy kvalitet og . Roger Luneborg med SteamSafe, et vannfast, høyglanset takpanel for bad. Fibo-Trespo 15Crescendo Gris Grande og 15Crescendo Negro Grande.


Fibo-trespo 20S FWhite og 32SL . Fremstår som kompakt tre uten kvist; Klassisk, pen profil; Meget enkel å montere; Tåler normale temperatur- og fuktvariasjoner; Leveres ferdigmalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.