onsdag 14. mars 2018

Søplestativ

Kjøp online eller ring oss for personlig service! Solide trevarer laget av godkjent trykkimpregnerte materialer og av høy kvalitet. Produktene leveres ferdig sammensatt ut til kunde.


Alternativt kan du jo bruke dobbel 36x73. Søplestativ - stativ for returplast fra FINN.

Bil køyrde ned gjerde og søplestativ. Ukjent av kva grunn så har ein bil seint måndag kveld køyrt ned gjerde og søppelstativ. Det er ikke tillatt med røking i utleieobjektene. Hund er tillatt i enkelte rom ved forespørsel. Avreise: - Fjern alt av søppel og legg i søplestativ på utsiden av hytta.


Vi ønsker hjelp til å snekre et søppelstativ som vist på bildet. I tillegg har de gitt penger til kontorstoler til de forskjellige avdelingene, kjøpt søplestativer og gitt penger til en lavvo til psykiatrisk enhet.

Det var i søndre del av Spydeberg - i Mørkveien spesielt - at flere folk møtte ødelagte søplestativ og postkasser i dag tidlig. Brudd medfører leienekt og leietaker kan bli erstatningsansvarlig for evt. De seks brannene i Tønsberg natt til tirsdag, som trolig er påsatt, var i søplestativer. Fem av brannene var innenfor en radius av 3meter.


Benkett Skjermvegg for søplestativ. Potetkasser Transportkasser. Søppel samles sammen og bæres ut i søplestativet. Toalettpapir, tørkepapir og lyspærer ligger i skapet på hemsen.


Før dere forlater klubbhuset om dagen eller. Derimot autovern, postkasser, søplestativ , gjerder er utrolig skummelt. Da risikerer man livet for å gå midt i veien selv når bilene kommer. Rydding av strender før sommersesongen.


Samarbeid med stat og kommune om fartsgrenser, eventuelle sykkelstier og strøing og . Utvendig belysning og stikkontakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.