onsdag 14. mars 2018

Gresstrimmer bensin test

Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Vi har testet åtte trimmere: fire på bensin og fire på strøm. Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper.

Vi tester to ryddsager - en tysk og en japansk. Da må det grovere redskap til, og slikt går gjerne på bensin. En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere.


Stor, tung, liten lett, batteri- eller bensindreven?

Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra Bosch til 2kroner Foto: Produsenten Vis mer. Du kan lese vår test av Bosch ART LI her. Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken. Ikke trenger du skjøteledninger, og du må heller ikke huske å kjøpe bensin.


Vi har testet sju batteridrevne kantklippere. Det er også veldig greit at kantklipperen er uten ledning, altså enten batteridrevet eller med bensintank. Vi mener imidlertid at en gresstrimmer bør tåle at du kommer borti litt . Noen som har en god bensindrevet kantklipper å anbefale? Lett og kompakt gresstrimmer med et nytt og forbedret startsystem.


Utstyrt med STIHLs 2-MIX motor som tilfredsstiller verdens strengeste avgasskrav. Bæresele til Partner busk- og gresstrimmer. Kjøp av Gresstrimmer/Kantklipper/Ryddesag - posted in Hus, hage og oppussing:.


Noen som vet hvordan bensin disse maskinene går på? Sjekk priser på test gresstrimmer bensindrevet 827. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp test gresstrimmer bensindrevet 8billig i nettbutikkene. Kjøp gresstrimmer for bensin, batteri eller strøm fra merker som Bosch, Ryobi, Stiga og Gardena i nettbutikk.


Vi har testet ni av de mest populære gressklipperne på markedet for å finne ut. Best i test blir Stiga Multiclip Plus, en godt designet bensingressklipper med . Utmerket ytelse og utrolig god å manøvrere. Denne modellen representerer et godt valg for vedlikehold av grøntanlegg.


I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer, men med. Vi har testet åtte gresstrimmere: Fire på bensin og fire som går på strøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.