onsdag 7. mars 2018

Speil på bad

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vb more to see speil m/led belysning dimming 100xcm. Besøk oss for å oppleve et bredt sortiment av morsomme og praktiske baderomsspeil til lave priser.

Speil får badet til å virke større og lysere. BaderomsspeilSpeil speilskap til ditt bad - BilligVVS. BaderomBufretMed speil på baderommet kan man skape en annnerledes opplevelse på badet.


Se vårt store utvalg av speil til badet her.

Se det store online utvalget av Speil og speilskap hos BAUHAUS. Gustavsberg 481Speil med belysning 1x cm IP44. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett. I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel.


Selv det minste bad gir oss mulighet til å betrakte oss selv, der vi pusser tenner, legger make-up, studerer linjene i ansiktet eller øver oss . Trenger du lampe som passer over speilet på badet? Her har du vårt utvalg av baderomslamper som gjør akkurat det. SPEILSKAP med stikkontakt og lystopp med.

Noen som har erfaring med å bruke lim for å henge opp speil, lamper o. Har ikke lyst til å borre hull i en 33xflis hvis jeg ikke må. Jeg har lest diverse saker hvor det skrives at man kan lime eller bruke dobbeltsidig teip for å feste speil på baderom. Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen. Se vårt utvalg av speil i ulike størrelser her. Speil på ba soverom, gang, stue eller oppholdsrom.


VikingBad Ida Speil med innfelt LED sidelys, downlight og dobbelt stikk Størrelse: 1x x 6cm IPGodkjent mm speilglass Enkel mont. Legg i huskeliste; Speilskap med innebygd led-belysning vist i 1cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.