mandag 12. mars 2018

Skyvedørsgarderobe under trapp

Garderobe under trapp har samme pris som standard garderober under skråtak da dette produseres på samme måte. Så jeg bestemte oss for at vi skulle bygge skap under trappen! Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. En møbelsnekker kan lage omtrent hva du vil;) Eller dere kan lage selv dersom dere er litt nevenyttige. Andre ideer viser hvordan plassen under trappen kan bygges om til en garderobe eller oppbevaringsløsninger for sko, votter og annet tilbehør.


Hvordan det så ut før de fikk inn skyvedørsgarderobe. Garderobe levert under trapp med uttrekbare løsninger, som utnytter plassen på en helt unik måte.

Garderobeeksperten hjelper deg å finne løsninger som. Garderobe levert under trapp med hengsler dører, som utnytter plassen på en helt unik måte. Lurer du på hvordan du skal utnytte plassen under trappa,.

Vi har denne dødplassen under trappa ned til kjelleren. Vi har lagd innebygd skyvedørsgarderobe under trappa,ble bred og god får . Vi ønsket å utnytte plassen under trappa til garderoberom. Vi bygde videre vegg rundt trappa og satt inn skyvedørsgarderobe. Vi har nå åpen trapp med ganske stor roteplass under.


Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen. Om det er på loftet, under trappa eller i toppetasjen, vi hjelper deg å utnytte alle rom og til en utrolig god pris. Hos oss er det ikke dyrt å få garderoben din akkurat . Trappen og løsningen under er arkitekttegnet. Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen.


Se tegninger for omtrentlig tenkt løsning og mål. Garderobe mer praktisk og kompakt, takket være skyvedører. Ikke glem dødplassen:/b Plassen under trappen kan for Ikke glem dødplassen: Plassen under trappen kan for eksempel huse garderobe, . I boden, ved siden av badet, var det av de forrige eierne lagd en slags skyvedørsgarderobe/skap under trappa.


Vi er veldig fornøyd med trappegarderoben som møbelsnekker Line Hanssen laget hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.