onsdag 7. mars 2018

Sjøbod panel

En børstet og malt panel med sprekkprofil til innvendig bruk. Sjøbodserien, med sitt noe slitte uttrykk gir en følelse av tre som har vært utsatt for vær og vin . Sjøbod panel er Moelven sin siste serie av mange spennede paneler i markedet. Denne gir en følelse av tre som har vært utsatt for vær og vind.


FURU 13X1SJØBOD NAT KULLSORT.

Tilgjengelig i butikker. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk. Det regnes ca meter pr m2.


Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm . This Pin was discovered by Lars Gaustad. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Behandlet panel med synlig struktur i treverket er en populær trend som skaper. Den sjarmerende Sjøboden i Langesund ligger som en perle ved vannet. Alt panel , listverk og kjøkkenfronter ble grunnet med Jotun Kvist- og . Boligen ligger idyllisk til med gangavstand , ca 5m til sjøen, sjøbu og båtplass. Eiendommen ligger rett over grensen til Søgne kommune. Rett foran sjøboden og med direkte nedgang har du båtplassen.


Skivik havn er etablert som. Liggende panel på vegg og panel i tak. Det er hovedsaklig tregulv, panel på vegger og panel i himling. Sjøbod : Oppført i trekonstruksjon, isolert, saltak med takstein.


Den grå sjøboden , som ligger på en odde i Bohuslän i Sverige, var. Men utvendig ser den nesten lik ut, selv om den har fått nytt panel , . Nils Justviks forespørsel om sjøbodene i Ura førte til flere tilleggsspørsmål og en administrativ befaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.