onsdag 14. mars 2018

Rekkverk spiler

Rekkverk både beskytter og rammer inn en terrasse og balkong. Regelverket sier at maksavstand mellom horisontale spiler er mm (ta hensyn til krymping). Samme problem oppstår med rekkverk som skal ha horisontale spiler eller vajere og man risikerer at rekkverkskosntruksjonen ikke oppfyller de .

Vi har et godt utvalg av standard spiler. I tillegg kan vi produsere etter kundens ønsker. Farger og materialvalg tilpasses kundens . Rekkverksspiler til trapper i boliger, restauranter og offentlige lokaler produseres i dreid utførelse eller annet, etter selskapets standard eller etter kundens .

Selvsagt kan du ha liggende spiler på rekkverk. NG-11N-Alu er et flott rekkverk der spilene er utført i solide 3/4'' rør i sort eloksert aluminium. Rekkverket har et moderne uttrykk og kler de fleste hus- og . Weland produserer tre ulike typer standardrekkverk til rette trapper: industrirekkverk, rekkverk med knelist og barnesikkert rekkverk med stående spiler. Rekkverk Tpe Glass eller Plater Perspektiv. Vi har et bredt utvalg av rekkverk til bruk både utendørs og innendørs, som egner seg både i næringslokaler og i bolig.


Vi leverer rekkverk både i rustfritt stål og . Du kan velge mellom flere ulike typer fyllinger: stående spiler, perforerte plater, glass i klips eller glass i skinner. Vi har løsninger som takler de fleste utfordringer .

Som et alternativ til glass kan vi levere være rekkverk med vertikale spiler. Der finnes også mange vellykkede kombinasjoner hvor man har brukt både spiler og . Rekkverk , skyvedører , glasstak og skråvindu i mange varianter. Noen foretrekker rekkverk med glass, og noen ønsker spiler. En står fritt til å kunne velge akkurat det rekkverket en har ønske om å pryde sin trapp. Det gikk ikke så bra med megleren jeg limte i går.


De to plankene hadde vridd seg, og tvingene klarte tydeligvis ikke å holde dette på plass. Høyde på rekkverk i trapper og ramper skal være minimum m. Vi leverer sprosserekkverk i både stål og aluminium. Vårt rekkverkssystem kan tilpasses dine behov og kan lakkeres i ønsket standard RAL-farge. Når det gjelder rekkverk, er mulighetene mange. Det mest vanlige er spiler, og de kan være både i tre og stål.


Foruten spiler kan man velge rekkverk i glass, eller . New York rekkverksspiler fornyer trappen og gir deg et flott og moderne rekkverk. Spilene monteres i underligger med en avstand på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.