onsdag 14. mars 2018

Belegg våtrom

Gulvbelegg og belegg for våtrom i stort utvalg. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. Bredde på meter gir minimalt med skjøter.


I våtrom med dusj eller badekar er vinyl et svært godt egnet materiale for å unngå vannskader. Vinylbelegg kommer i mange farger og design, .

Arbeid med vinylbelegg i våtrom skal utføres av fagfolk. Leggeanvisning til valgt produkt og leverandør skal følges. Valgt belegg må være minst mm tykt og sveisbart. Alle ferdige våtrom bør tetthetsprøves.


Vinyl er vanntett, og passer derfor godt som gulvbelegg på bad og våtrom , men det må legges riktig for å være vanntett. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom. Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over 40 . Centra 0Lys Beige gulvbelegg bad.

Concept 6Pinnacles gulvbelegg. Men hva er dine argumenter, for og imot gulvbelegg isteden for flis på. Nye moderne vinylbelegg serier som er beregnet for våtrom tåler . Det skal legges gulvbelegg , og de mener at vi må vente på at dørene kommer for å kunne sveise belegget opp mot dørstokken.


Våtromsbelegg er et vanntett vinylbelegg spesielt utviklet for bruk på bad og andre våtrom. TARKETT BELEGG WATERPROOF BALDOSA ANTHRACITE. Vinyl fås også i flisformat og som klikk-vinyl, men de fleste forbinder nok vinyl med gulvbelegg , som er det mest brukte alternativet, forteller . Trenger du profesjonelle fagfolk i forbindelse med belegg til våtrom og gulv? Ta kontakt med malermester Jakob Opdal AS. Tekst og foto: Rune Midtskogen.


LØTEN: – Vi har alltid bygget mange bad med belegg og baderomspanel. I dag er det stadig flere kunder som ønsker å bytte ut. Direktoratet for byggkvalitet, Fagrådet for våtrom , Huseiernes Landsforbund og boligmappa.


Gulvarbeid er et område som vi har speialisert noen av medarbeiderene på. Ved montering av PVC belegg ned i sluk skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.