tirsdag 6. mars 2018

Pure and original fargekart

Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Det gir rommet det litt ekstra. Vi produserer våre produkter med respekt for mennesker og naturen, med de beste materialer og naturlige fargepigmenter som finnes.


Og selvfølgelig oppfyller.

Ta en titt i den nettbaserte fargevelgeren, eller vi kan sende deg et gratis håndmalt fargekart rett hjem på døra. Alt du trenger å gjøre er å . Til dette fargekartet har vi latt oss . PO-produkter nå vil følge dette nye fargekartet. Kalkmaling gir en levende overflate som ikke kan gjenskapes med noen annen malintype.


We create our beautiful paint with respect for human and nature, using only the best materials and natural pigments and our paints meet the most stringent environmental requirements. Kalkmalingen har egne håndmalte fargekart med et stort utvalg fargenyanser. Vi lanserte i fjor høst en del nye farger, og mange av disse har blitt våre bestselgere.

De grå og mørkere fargene er fortsatt de mest populære, men vi ser økt bruk av farger, sier Stensvold. Veggflatenes dybde, matthet og fargespill tilfører rommene en varm og autentisk atmosfære. Utseende avhenger av påføringsmetode. Jotuns nye kalkmaling, Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Fargekartet er håndmalt med 1nydelige Classico farger.


Bruk av mineralske pigmenter gjør fargene våre helt unike. Dette er et fargekart du tar vare på! En dataskjerm vil ikke gi en pålitelig visning av fargene våre. Pure and original fargekart.


Fargene i fargekartet vårt er autentiske, håndmalte farger i Classico kalkmaling. Fresco Kalkmaling og Marrakech Walls har spesifikke farge nyanser som gjør finishen unik og personlig. Skulle du ikke finne den perfekte fargenyansen i PO sitt eget fargekart , kan man spesialbestille kalkmaling ut ifra ønsket NCS-kode,. FerrowBall, Little Green mfl.


Generelt: Classico påføres med samme teknikk som en standard vannbasert vegg maling med . Gratis rett hjem i postkassa! Vi har mer enn 2forskjellige farger, alle med mineralske pigmenter.

Og, maling til alle husets overflater! Jeg har selv malt mye med kalkmaling og jeg elsker overflaten den gir. Ultramatt, levende og eksklusivt. Jeg liker også det at man kan velge mellom mange flotte farger og nyanser.


Klikk her for å se fargekart. En rekke interiørbloggere har trykket den til sitt bryst, og du ser den ofte i kombinasjon med håndlagete marokkanske fliser, fra for eksempel Far-far eller Ulfven. Den mettede malingen med det matte utseende kan imidlertid . PureOriginals eget fargekart !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.