fredag 16. mars 2018

Parkettgulv maxbo

Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Kjøp parkett på nett eller i butikk. Hvordan legge parkett ? Vi gir svar på de vanligste spørsmålene.


En nydelig 3-stavs eikeparkett med flott spill og i utmerket kvalitet.

Parkett eik creme 2-stav15mm. Limfritt låsesystem, der bordene klikkes raskt o. Harmoni Eik Hvit Rustikal er en flott hvitlasert, børstet, og mattlakkert eikeparkett med innslag av kvist. Tynnparkett valnøtt statue 7mm 1stav matt lakk Kährs. Eik Hvit Mix er en 3-stavs hvitlasert kvalitetsparkett med et herlig spill og noe innslag av kvist.


Eik Harmoni plank er et klassisk og tidløst gulv med flott innslag av kvist og spill. Gulvet er børstet noe som gir ov. Ta kontakt med kundeservice på tlf.

Kundeservice er åpent mandag til . Eik Paris er et 1-stavs parkettgulv. Bare den fineste eiken er sortert ut til denne eksklusive planken. Ettersom ingen parkettgulv er like, gjør gulvet hjemmet ditt unikt.


Ulike mønstre og størrelser gir forskjellig uttrykk. Alle mønstrene finnes i forskjellige treslag og overflatebehandlinger. Eik Vario er et klassisk 3-stavs gulv med silkematt lakk. Et lekkert parkettgulv med et rikt spill. Eik Estoril er et lekkert og rustikt 1-stavs parkettgulv , børstet og hvitoljet i en meget naturlig sortering som gir e. Distansekiler for legging av parkett - og laminatgulv.


Valnøtt Montreal er et lakkert, 3-stavs parkettgulv med den nordamerikanske valnøttens naturlige fargevariasjoner. I denne videoen viser MAXBO deg hvordan du legger ny parkett - og vi kommer med nyttige tips som. Se hele utvalget av parkett hos MAXBO her.


LEKENT OG ELEGANT: Det klassiske fiskebeinsgulvet har fått sin renessanse, og blir stadig mer populært. Her vist ved Chateau Pearl Grey Oak, fra BerryAlloc. Det selges fortsatt mest av parkett og laminat.


Slitestyrken er nok det viktigste argumentet for å velge laminatgulv.

Hundeklør, barnelek og sko med hæler lager fort merker i et parkettgulv , mens enkelte av våre høytrykkslaminater faktisk har livstidsgaranti, sier Ida Helene Skjeggedal hos MAXBO. Hvilken glansgrad du velger . I dag er det nesten bare håndverkere som velger trestavsgulv til standard byggeprosjekter, forteller MAXBO -eksperten vi har snakket med. Folk legger nok litt mer. Sistnevnte har innslag . Det er enklere enn du tror å legge parkett. Ultraloc lås system brukes også i Tarkett sin meste solgte stav parkett.


Så produsent og lås sytem . Løvenskiold Handel AS, avd. Laminat og parkett er flytende gulv og trenger ikke skrus fast i underlaget. Du legger i lengderetningen og kapper av ved lengdens slutt.


Så starter du neste rad med biten du kappet av, forklarer Pettersen hos Maxbo. Kent Sørholt hos Byggmakker i Sandefjord er enig i at det enkleste gulvet å legge er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.