fredag 16. mars 2018

Nytt rekkverk til gammel trapp

Det er mye arbeid involvert i oppussingen av ei gammel trapp. Hvis trappa er lakket, slik de fleste. Vi tar på oss oppdrag av fornying av deres trapp.


Et nytt rekkverk må produseres spesielt til . Med vår lange erfaring som trappeprodusent løser vi de fleste utfordringer. Vi tilpasser nytt rekkverk til eksisterende trapp og produserer nye håndlister.

Krummet sving, glassrekkverk , mulighetene er mange. Vi gjør en uforpliktende befaring og gir fast pris . Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Trapper og gelendere her. Er å kikker på rekkverk til å ha i forbindelse med en trapp. Er selv på jakt etter kun rekkverk til gammel inne tretrapp , så hvis du eventuelt har vært innom noen linker er jeg interesert. Det er ikke så ofte Tom Gokshol hos Trapperingen-fabrikken Tretrapp i Sætre i Hurum får i oppdrag å bytte ut en gammel trapp , men han mener det godt kunne skjedd oftere.


Valget falt på den populære trappemodellen Fennikel med eik i trinnene, rekkverk med stålspiler og returgelender i glasss.

Etter at vi hadde gitt. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk - uansett hvor gammel trappen er. Les også: Få nytt kjøkken på budsjett.


I tillegg til å fornye trappetrinnene, kan du også vurdere å gjøre noe med rekkverket. Hva med å erstatte spilene i . Foto: BRYNJULF BLIXVis mer. En sliten gammel trapp , kan den bli som ny? Når du så legger nytt belegg i trinnene vil dette dekke over eventuelle unøyaktigheter der du har saget ut plass til trinnene i belegget i vangen.


En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel. Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen! Bygge (dreie) gelender i gammel trapp. Rekkverket er nydelig utført og vi ønsker å beholde denne trappen med trenger å sikre den bedre for barn.


Hvis du vil vite hvordan du bygger en trapp og samtidig kan spare over 20. Gjør Det Selvs enkle veiledning til en bygg selv- trapp. Jeg vil restaurere en gammel fernissert kjellertrapp , som er blitt mørk og stygg. Hvilke redskaper og materialer skal jeg bruke til. Trappekompaniet er totalleverandør og montør av alle typer trapper og rekkverk.


Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt!

Hva gjør du egentlig hvis du har blitt “ møkk lei” av den gamle tretrappen? På de neste sidene i denne artikkelen får du flere smarte svar! Artikkelen fortsetter her. Se på denne crazye måten å feste rekkverk på :-P Jeg hadde blitt gal hver gang jeg skulle vaske trapp om jeg hadde måttet stå å vaske rundt alle de festene i hele trappen! Flere hundre meter med rekkverk skal skiftes ut i butikksenteret Amfi Verdal.


Trenger anbud på nytt gelender til en gammel trapp. Vi begynner jobben i uke 3. Vi skal demontere alt som er der og sette opp nytt rekkverk i rustfritt stål og glass. Nedenfor ser dere det nye rekkverket utført i rustfritt stål og glass. Har du en gammel og gul furutrapp ? Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak.


Skal vanger og rekkverk males bør dette utføres før montering av trappedetaljer slik at man slipper tildekking. Nytt rekkverk på gammel trapp. Glass med håndlister og stolper i lakkert eik. Gjerne med sklisikring.


Innkledning av gamle trinn med belegg med metall trappenese. Innbygging av bod under trapp. Sliping av gamle trinn, og etterbehandling. Total oppussing av gammel trapp.


Maleren malte trinnene og vangene, Snekker Stefan lagde nytt rekkverk med stålspiler og hvite, buede håndrekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.