mandag 19. mars 2018

Naturstein fasade

Ellingard Naturstein er Norges ledende natursteinsentreprenør og utfører arbeid på fasader, gulv, interiør, utsmykning og kunst i hele landet. Dette kan brukes til å kle eksisterende betongvegger, eller frittstående som støyskjermer og lignende. Oppdalgneis er en råkoppstein som brukes til forblending av fasader.

Naturstein på bolighus på Melhus i Sør-Trøndelag. Arbeidene ble utført av murer Martin Johannessen. Naturstein er et begrep vi bruker for skifer og granitt – et tradisjonsrikt byggemateriale for norske forhold. Det passer med vår natur og vår kultur, er tidløst, varig .

Med ekte naturstein kan du skape vakre fasader med atmosfære og stil som vil bli satt pris på i generasjoner fremover. Sto leverer en rekke ulike produkter i mange varianter for dekorativ fasadeutsmykning. I tilegg gir vi råd om hvilket design som er passende. Dette bladet beskriver typer naturstein, overflater og platedimensjoner brukt i luftede .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Naturstein Fasade ANS Svarsta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Monter flott naturstein på vegg, fasade og pipe med skiferpanel XXL ute og inne.


Skiferpanel XXL, steinpanel XXL og fasadestein XXL med 30cm høyde får du . Ellingard Naturstein er Norges ledende natursteinsentreprenør og utfører arbeider over hele Norge. Vår spesialitet er naturstein på fasader og stor. Tørrmur med naturkant, dybde 5–cm, Oppdal Mørk.


Tørrmur med naturkant, dybde 10–cm, Oppdal Mørk. Avdekning 30–mm, og tørrmur med naturkant 5–cm, Oppdal Mørk. Gulvbrudd 1–cm, brukt som forblending vegg, Oppdal Mørk.


Terrasser og balkonger; Trapper; Gulv; Fasade. Weber sine våtromsprodukter utgjør en komplett løsning . Murmester Aastvedt AS - murer i bergen, har fagfolk og utstyr til å løse det meste innen murerfaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.