mandag 19. mars 2018

Grønn muggsopp

Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Muggsopp, mygl eller skimmel er sopper som vokser som mycel og vanligvis. Påvisning og fjerning av muggsoppBufretLignendeLukt fra muggsopper kommer vanligvis fra muggsopper i vekst og i liten grad fra.

Muggsoppen fjernes ved hjelp av klut og vanlig såpe som er egnet til det materialet som skal vaskes. Det kan være flere årsaker bak dannelse av mugg og soppskader. Typisk er at man plutselig oppdager at baksiden av skapet er blitt svart eller grønt.


Tidligere forskning har konsentrert seg om selve muggsoppen og dens sporer,.

Helsefarer ved fuktskader, muggsopp, bakterier, midd og alger i innemiljøet. Muggsopp kan også oppstå ved lekkasjer utenfra, forteller Sverre Holøs, seniorforsker i Sintef Byggforsk. Du kan se vekst av muggsopp som grått, svart eller grønt belegg, eller som annen misfarging. Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig, mange . Muggsopp kan fremtre som et farget belegg.


Det vanligste på materialer innendørs er grønt, brunt, rosa og sort. Svært ofte vokser soppen på steder der den ikke .

Men noe muggsopp kan være giftig for kroppen. Brø frukt, bær og syltetøy med mugg bør kastet rett i søpla. Hvis du ikke finner muggsoppen via denne nøkkelen, gå videre til GUIDE 3. Når vi baker, produserer gjæren COsom får deigen til å heve. Muggsopp eller mugg oppdager vi som regel når appelsinene blir grønne, eller når brødet blir . Muggsopp finnes over alt, både innendørs og utendørs.


Muggsopp kan ha farger som svart, hvitt, grønt, rødt, gult, men kommer an på arten. Gulvet var dekket med vann, og veggene var fulle av mugg. Det var grønn muggsopp på gulv og vegger, overalt, forteller Geir oppgitt – som . Sporer er frø som er så små at de er umulig å se. Hver gang brød og pålegg eller annen mat blir liggende fremme . Se spesielt etter misfarging i form av brune skjolder eller mugg.


Muggskader gir ofte gul, grønn eller sort farge. MUGGSOPP PÅ JULEMATEN: Det er ofte uvanlig mye liv i kjøleskapet i juletiden. Her har skinken fått en grønn hinne av mugg.


Fuktighet fra badet kan forårsake råte og mugg i boligen. Da vil man kunne få vakker og grønn muggsopp blant annet på baksiden av lister, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.