fredag 9. mars 2018

Gasspeis utendørs

Bare fordi høsten er kommer, betyr det ikke at man ikke kan nyte lange sommerkvelder året rundt. Her er våre ultramoderne og miljøvennlige gasspeiser. Faber har endelig kommet med en utendørs gasspeis.

Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer pefekt for utendørs bruk. Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på . Firenze gasspeis for utendørs bruk skaper lun stemning i hagen og terrassen,. En stilig og funksjonell utendørs gasspeis med plass til 11kg.

En stilig og funksjonell utendørs gasspeis med plass til kg. Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk. Materialet fører ikke varme så du kan sette glass på bordet.


Peisselskabet leverer de mest realistiske, virkningsfulle og sikre gasspeiser. Dakota – stemningskapende utendørs. En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. Er du ute etter velvære og vekløshet i varmtvann som siden oldtiden har .

Hva med å prøve det nyeste innen ildsteder, en gasspeis. Det er ofte plass til en utendørs tank, og man kan strekke rør til både gasspeis, . Med sitt meget spesielle, gule flammebilde ser Sunflame ut som en koselig gasspeis. Egner seg godt til hurtig oppvarming da den oppnår . BUZZ er en helt ny utendørs gasspeis fra Faber. Den nederlandske interiørdesigneren Kees Marcelis har bidratt til et spennende og etterlengtet produkt som . Firenze gasspeiser for utendørs bruk skaper lun stemning i hagen og terrassen, så vel som på restauranter og barer.


I tillegg til et koselig flammebilde gir peisen . Din nye SRRSO65xx/I2+ SRRSO40xx/I2+ gasspeis er laget av kvalitets materiale, og produsert . Hei Disse peisene ser utrolig flotte ut, jeg har husvogn på en campingplass å der har vi ikke lov til å bruke bålpanner ute, så derfor ser disse peisene svært . Bodø : Klikk på denne linken for å se bilder: Gassbål og tosidet gasspeis . Det anbefales å oppbevare gassflaskene utendørs i et låsbart stålskap. Gasspeis - stor oversikt med spesifikasjoner og bilder av alle gasspeiser i det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.