onsdag 7. mars 2018

Averøy betong

Averøy Betong produserer og leverer ferdigbetong til det offentlige, næringslivet og privatmarkedet i Averøy og i nærliggende kommuner på Nordmøre og i . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Averøy Betong AS Averøy, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Averøy Betong er en bedrift som produserer og selger ferdigbetong og ReCon støttemursblokk. Aktuelle yrker i alle avdelinger og underlagte enheter: Betongfagarbeider.

Kommer det ikke flere bilder av averøy betong det har nå skjedd så mye med de i år? Averøy Betong Eiendom har besøksadresse Røsan 65Møre Og Romsdal. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen utleie av egen . Averøy Betong AS ble etablert i 19og har siden starten vært en viktig aktør innenfor byggenæringen i Averøy og nabokommunene.

Averøy Betong AS har besøksadresse Røsan 65Averøy. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen Produksjon av ferdigblandet . Bedriften Averøy Betong AS i Averøy i Averøy kommune driver innen bransjen betong. Betonmast i Averøy våren 20og sjøsatt i juni. Norge, sier Per Helge Pedersen som lanserte ideen om Fisk i Betong.


Nordmøre Fiskebåt AS,; Averøy kommune,; Romsdals Fellesbank ASA. Vi takker for oppdraget om leveranser til kai- anlegget Averøy kai. Alt gikk greit da Ulsteinkrana sjøsatte den 2tonn tunge betongmerda fra Averøy Industriparks anlegg i Smevågen på Nordmøre tirsdag. Pilotmerda på 0kubikkmeter ble sjøsatt på Averøya ved Kristiansund i juni i. Det er søkt om å få mellomlagre brukt asfalt og betong i bedriftens massetak i Selvågdalen. Vi ønsker Averøy Betong tillykke med deres nye System 4009.


Branel System 40med kørselsplanlægning er installeret i Averøy. Sterk vind - med referanse til Averøy som eksempel. Alt gikk greit da Ulsteinkrana sjøsatte den 2tonn tunge betongmerda fra Averøy Industriparks anlegg i Smevågen på Nordmøre tirsdag, . StyremedleIvar Aae, Averøy, innvalgt 20som vara, fast fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.