fredag 16. februar 2018

Stiftemaskin lang

Den er belagt med sink, nikkel og krom av høy, . Ant Legg til i handlekurv. Kapasitet: inntil ark á 80g. Enkelt å stille inn ulike format.


Patentert Direct Impact teknologi sikrer problemfri stifting.

d for at føje til favoritter. Stiftemaskin ekstra lang Svart. Cookie-innstillingene på denne nettsiden er stilt inn som tillatt alle cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Fortsetter du uten å endre disse innstillingene, samtykker du til dette. Uansett kan du endre innstillingene når du ønsker ved å klikke på lenken nederst på denne siden.


Velkommen til Komplett Chat! Stor stiftemaskin med ekstra lang rekkevidde - 3mm inn på arket.

Ny og patentert teknologi sikrer problemfri stifting. Kan brukes til stifting av A3-ark på midten. Med sklisikker, gummibelagt underside. Kraftig stiftepistol i helstål for bredtrådstifter. Proffverktøy med høy kvalitet.


Anbefales for festing av takplater, isoleringsmateriell, plastfolie o. For bredtrådstifter6-mm - Regulerbar styrke. Max styrke brukestil hardtmateriell. Reservedeler kan bestilles - Rekylfri . Ekstra lang arm gir økt fleksibilitet. Med Direct Impact Technology som sikrer perfekt stifting.


Inkludert prøvepakke med stifter. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Perfekt for bruk til f. Justerbar guide og 300mm stiftedybde.

Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer . Kontorvarehuset Bergen AS leverer kontormøbler i Bergen og omegn. Alt innen kontormøbel og kontorinteriør til kontoret. Møbler, innredning og utstyr til møterom.


Vi leverer også komplette møterom med lyd og bilde. Kontorstoler, kontorpult, skrivebord og andre kontormøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.