tirsdag 13. februar 2018

Servantkran bad

Gustavsberg nautic servantkran med oppløftsventil. Servantbatteriet er det utstyret på badet som blir mest brukt, og det er derfor viktig å velge en armatur som . Slik velger du riktig servantkran til badet. Det er god kvalitet, form og funksjon som kjennetegner de nye, moderne servantkranene. Mange er som lekre, små .

På jakt etter en kran til badet ? Her har du mange typer, fasonger, modeller og stiler å velge blant. Elektronisk og berøringsfri eller en klassisk og gammeldags . På Baderom har vi det bredeste utvalget av produkter for alle uttakspunkter og i tre forskjellige stiler: Cosmopolitan, moderne og autentisk - alle med et distinkt . Servantkran med fast tut, perlator og oppløftventill. Det er også innebygd alternative begrensninger for vanntemperatur og maksimal vannmengde.


La deg inspirere av våre rimelige, praktiske og flotte blandebatterier.

En funksjonell servantkran i skandinavisk design som passer til alle baderom. Kvalitetsarmaturer til dusj, badekar , servant og kjøkken fra Hansgrohe og Axor. Tidløs design, moderne teknikk og beste kvalitet. LES0Krom servantkran. ELY0Krom servantkran.


Slank og nett servantkran som passer de fleste stilarter. Høy modell med ekstra lang tut for bolleservant. Dette gir god plass til hendene i servanten. Rubitor classic servantbatteri er et vakkert designet armatur som vil forsterke en klassisk stil. Velg et driftsikkert servantarmatur med års . Se vårt store utvalg av servantkraner her.


Damixa holder til i Odense og produserer armaturer og bladebatteri til badekar , servanter og. Saxe Bad Grenaa servantbatteri. Oras polara servantkran. ADORA CITIUS SERVANTKRAN KROM.

En kran er ikke bare en kran lenger. Teknologien har kommet inn på badet i form av berøringsfrie . Ikke glem å ta hensyn til hvor mange som skal bruke badet samtidig. Tips: I mange tilfeller er det smartest å bestemme selve planløsningen før du velger et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.