torsdag 1. februar 2018

Olje parkettgulv

Gulvet må være ubehandlet, eller tidligere lutet/oljebehandlet. Det tar tid å olje et gulv, men vanskelig er det heldigvis ikke. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter.

Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene . Oljede gulv krever noe vedlikehold for å holde seg pene. Til gjengjeld får du et vakkert gulv som blir som ny når det får et nytt lag med olje. Et hvitoljet og et hvitmattlakket gulv har to helt forskjellig. Når et parkettgulv er mettet med olje, vil parkettgulvet være mer motstandsdyktig mot . I denne artikkelen ønsker jeg å informere om hvordan et oljet eller hvitoljet parkettgulv skal pleies med pleieolje.


Her er en enkel beskrivelse av hvordan man oljer nyslipte tregulv, da spesielt tilpasset gulv som er gamle, og som har store sprekker mellom . Har du et oljet parkettgulv holder det sannsynligvis med å olje det opp igjen, men er gulvet derimot lakket må du sannsynligvis slipe det, . La oss først gå litt mer inn på de ulike måtene å behandle parkett på og fortelle. Et oljet gulv krever derimot vedlikeholdsbehandling ved behov da oljen sakte . Olje kan brukes på alle ubehandlede eller nyslipte tregulv, både parkett og heltre. Resultatet blir et levende og naturlig gulv som er lett å vedlikeholde.


Treverkets porer mettes og oljen tørker på en naturlig måte.

De siste årene har det helt klart blitt mest populært med oljede gulv. Den nye generasjonen olje heter hardvoksolje og er en blanding av olje og . For å få til ønsket uttrykk på gulvene, har det mye å si om man benytter lakk eller olje på gulvflaten. Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling . Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv.


Et gulv behandlet med naturlig olje og voks blir også antistatisk. Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Enten du har gulnet furugulv, en slitt parkett eller et splitter nytt tregulv, kan du gi gulvet en ekstrem forvandling med farget olje.


Olje kan brukes på alle ubehandlede eller slipte gulv. Oljen vil trekke seg inn i treverket og fremhever de enkelte treslagenes naturlige nyanser. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling. BOEN gulv, enten behandlet med lakk eller olje, har en overflate som beskytter gulvet mot skader.


Over tid bør denne overflaten rengjøres og vedlikeholdes på . VEDLIKEHOLD AV OLJEDE GULV I KOMMERSIELLE OMRÅDER SIDE 18. Asfalt, gummi, olje, skokrem, sot og inntørkede rester av sjokolade . Olje eller beis/lakk - posted in Hus, hage og oppussing: Vi skal pusse opp. Samtidig er jeg veldig glad i følelsen av oljet gulv, og er redd det . Når man kjøper parkett kan man velge mellom ulike tresorter og overflatebehandlinger, lakk eller olje. Rustikk eikparkett behandlet med hvit olje. Gulvet er veldig karakteristisk og har et veldigt livligt uttrykk som støttes av den børstete overflate.


Rustikk parkettgulv i Eik behandlet med olje. Gulvet er retro børstet så det ser ut som om gulvet har blitt brukt i mange år. Olje Parkett - gulvsliping, olje, gulv, gulvsliper, lakk, lakkering, oljebehandling, oljing, oppussing, parkettsliping, slipe - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Oljebehandlede gulv fremhever treets karakter og gjør at parketten føles naturlig. Live Natural Olje er den nye oljede overflaten fra BOEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.