torsdag 1. februar 2018

Fuktig kjeller noen råd

Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger. Vi gir deg en oversikt. Bli kvitt fukten i kjelleren. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre metoder.


Slik unngår du fukt i kjelleren.

Dekk deretter til med en tykk plastfolie, som holdes på plass med noen stein. Vi har saltutslag og fukt i kjelleren , skyldes sannsylingvis at det er lenge siden det ble drenert. Og hvem kontakter man for å få noen til å ta en befaring og gjerne gi et prisoverslag? Takk for mange gode råd. Arvet et gulvteppe som lukter litt fuktig kjeller.


Gode råd mot kjellerlukt ? Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Når grunnmuren er fuktig , stiger luftfuktigheten i kjelleren.

If Boligsjekk gir deg gode råd for å redusere faren for vannlekkasjer, sopp, råteskader, brann og . Her var det murpuss og noen lag med tapet på innsiden av veggene i. Her er betongulvet sprukket og dette bidrar nok til fukt i kjellerstuen. Kjeller om til oppholdsrom trenger litt råd og veiledning ang fukt. Spørsmålet er om noen vet hvor lav fuktighet det bør være i kjeller og . Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt.


Kjellergulv er ofte lagt på husets grunnplate som igjen ligger direkte på. Det er imidlertid ingen grunn til panikk om det lukter litt kjeller , for ifølge Holme kan man ha noe fukt uten at det er et problem. Noen ulike gulvkonstruksjoner:. Mugg og fukt i kjelleren.


Luft mindre på varme og fuktige dager. Når du sjekker så se etter at det ikke er noen små lekkasjer, for det kan . Fuktighet i gulv og vegger - noen som har noen tips på hvordan man. Gjelder forsikringen mot fukt i kjeller ? Hva skal du gjøre hvis du oppdager vannskader i kjelleren ? Fukt i kjelleren kan komme av flere grunner, som dårlig drenering og sprekker i.

Et godt råd er derfor å prøve med avfukting først. F-techs råd var å installere en adsorpsjonsavfukter. Hvorfor har ikke noen foreslått dette før”, spør formannen i borettslaget. Vi har satt inn noen fuktslukere i boder der det lagres papir og tekstiler. Fukt og fuktlukt i kjeller er ikke noen spøk.


Dette kan medføre at man ikke får. Men det er i alle fall et godt råd mot fukt og fuktlukt i kjelleren. Les mer om fuktlukt i . Har du kjøpt bolig med disse . Er dreneringen god nok?


Her får du praktiske råd om forebygging og utbedring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.