mandag 12. februar 2018

Norsk og somalisk

RAMMER FOR BRUK AV LEXIN: LEXIN-ordbøkene er åpne for alle, og bruken er gratis. Kommersiell bruk av ordbøkene er ikke . Ordliste norsk - somali til Norsk nå! Ordene er også samlet i en alfabetisk ordliste.


Både den leksjonsvise og den . Dragen - en polsk fotelling fortalt på somali og norsk.

Wwww men hvordan norske jenten fortårt. Beskrivelse: Det er et tospråklig opplegg som passer til elevene fra 1. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Slike kunnskaper gjør at . Norsk - somali translatør, oversettere somalisk-norsk, oversette . Overordnet post: Norbok.


Navn: Guulee Cismaan Cabdi. En norsk - somalisk mann er arrestert i Kenya i forbindelse med to blodige massakrer utført av terrorgruppa al-Shabaab i fjor, skriver lokale .

Dette er fjerde utgave av Norsk – somali ordbok. Registeret er en del utvidet . Masse Norsk somalisk som driver med butikker og kebaben også må ikke blir inponert når du hører noe som holder mobil og snakker Norsk ! I denne oppgaven undersøker jeg hvordan unge norsk - somaliske jenter forvalter hybridisert praksis innenfor de sosiale og normative rammene som utgjøres av . Norsk-somaliere tar initiativ til storstilt innsamlingsaksjon. Denne ordboka er en del av den norske LEXIN-serien, som består av et utvalg nettbaserte og trykte ordbøker . Denne Oslo-skolen har innført egne foreldremøter på somali.


Innvandrerforeldre får informasjon om norsk skolesystem, barneoppdragelse og . Så kom somali , så norsk. Advokatfullmektigen tilhører gruppa på kun prosent av norsksomaliske kvinner som . Den norsk - somaliske sykepleieren Safia Abdi Haase er slått til ridder av St. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen norsk - somalisk illustrert ordbok = qaamuuska sawirrada leh ee af-noorwiijiga iyo af-soomaaliga.


Denne presentasjonen sammenlikner seks forskjellige språk med norsk. Somalisk - Norsk Informasjon Senter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.