tirsdag 20. februar 2018

Hvitoljet eikegulv

Skovin Gulv leverte et flott heltre eikegulv til en bolig på Jar. Brede bord i en hvitoljet farge passet perfekt til dette klassiske hjemmet. Hvitoljet med hardvoksolje.


Nedtørket til 7- Lange lengder,opp mot 5m. Kan legges rett på bjelkelag 60 .

Lyse parkettgulv er populære i Norge og mange ser etter gulv med en gråhvit fargetone. I denne fargekategorien finnes det både . Utseende Mønstergulv i eik fra Solidfloor med røkt, børstet og hvitoljet overflate. Mønsteret i gulvet kalles French Flooring, hvor plankene har ulike bredder som . Denne lyse fargen gir god romfølelse og et lyst innemiljø.


Har et par år gammelt oljet gulv i naturell eik som jeg har lyst til å gjøre om til et hvitoljet gulv hvis det er mulig? Noen tips om hvordan jeg skal . Stadig flere får øynene opp for hvor viktig det er for helheten i hjemmet og velge rikitg gulv.

De tradisjonelle trestavs gulvene i eik er for lengst blåst av banen for . FOTO: Carl Martin Nordby FORNØYD: Anette Karlsen var lei av den gule tonen i parketten hennes. I november ble eikegulvet slipt og oljet slik . Det er helt utrolig hvor mye gulv og treverk har å si for en leilighet! Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv.


Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Finn ditt gulv og la deg inspirere. Er du lei av den slitte parketten? Fortvil ikke, de finnes et hav av. For å få den gråaktige fargen er gulvet først røykt og deretter hvitoljet på . Akkurat nå er trenden helt lyse eller veldig mørke gulv.


Et gulv av massivt tre går aldri av moten. HVITOLJET EIK : Ved å behandle eikegulvet med hvitpigmentert olje oppnås et lyst og delikat uttrykk . Trehvite og brede eikegulv , er en av våre absolutt favoritter om dagen. Men det er ikke dermed sagt at vi alle får like gulv - det er masse . Hvitpigmentert eikegulv passer med både varme og kalde nyanser, og enstav gir.

Ask, lønn, bøk, bjørk og gran benyttes også i noe grad. Furu og eik er mest brukt i Norge i dag. Gulvleverandørene peker videre på at tropiske . Raffinert, rolig og ryddig.


Materialene er eksklusive, og møbler og tilbehør har et preg av tidløs kvalitet. Et elegant gulv i farger som spenner fra gyllen til mørk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.