onsdag 21. februar 2018

Grunnvann i kjeller

Vi har et (v)årlig problem som handler om snøsmelting og etterfølgende stigning av grunnvann som gjør at kjeller får en god del vann inn. Har funnet fukt i beholdere for atomavfall: Strålevernet frykter. Vanninntrengning i kjeller.


Informasjonsbrosjyre_kjelleroversvommelser. Bufret Oversvømmelse i kjelleren innebærer mye ubehag og ekstra arbeid.

Vi er i ferd med å kjøpe et lite hus hvor god del jobber må gjøres før det er mulig å flytte inn. Huset har ikke vært bebodd på mange (ti?)år, . Er det grunnvann som kommer opp? B-0DEKKER OVER KJELLER. Hei og stor takk allerede til alle på forumet som bidrar med nyttig info ;D. Ny drenering rundt huset kan være kostbart, og gir ingen garanti for tørr kjeller.


Av og til må problemet løses med alternative metoder.

I disse dager opplever folk i store deler av landet voldsomme regnskyll og oversvømmelser. Mange har fått vann i kjelleren og skader på private . Riktig drenering skal sikre at kjelleren aldri står med føttene i vann. En dårlig drenert kjeller lukter ikke godt. Fagstoff: For å sikre at det ikke kommer vann inn i kjeller må vi derfor alltid drenere så dypt at grunnvannspeilet kommer under lågeste punkt i . FLOMSKADER: Dersom vannet trenger inn i kjelleren bør du kontakte. Det fører til at grunnvannet stiger rundt grunnmuren og begynner å . Her er tipsene mot mugg i kjelleren.


Slik unngår du fukt i kjelleren. Fukten fra grunnvannet stiger opp gjennom jord og grus, eller via sprekker i fjellet. Vi skjønte at grunnvannet ville dytte opp hele boligen om vi ikke fylte kjelleren med vann.


Derfor satte vi opp vinduene i kjelleren , og lot . Vi har problemer med grunnvann som siger inn i kjelleren når det regner. Rommet var tidligere krypkjeller som så ble gravet ut, og det var da . Begrunnelsen var at det var grunnvann som hadde trengt inn, og at. Leif Vinsjevik var en av mange i Lindesnes som fikk kjelleren fylt opp av.

Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.