onsdag 21. februar 2018

Fuktighetsmåler

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp fuktighetsmåler billig i nettbutikkene. Lysdioder viser fuktigheten i prosent fra og oppover.

Stanley fuktighetsmåler En fuktmåler som måler fuktigheten i for eksempel båten, på hytta, i bilen, bobilen eller tilbygget på huset for å se om de har riktige . Temperatur og fuktighet er to viktige faktorer når det gjelder å opprettholde optimalt komfortnivå og god kvalitet på inneklimaet. Protimeter Mini er en fuktmåler av høy kvalitet som måler fuktighet i tre og bygningsmaterialer. Instrumentet har to spisse målestifter som stikkes inn i materialet.

Med fuktighetsmåleren kan du enkelt og greit lese av om jorden må vannes. Ideell for større potter, bed og ”kritiske” plasser i hagen. Fra Brookhuis kan vi levere en nøyaktig fuktmåler for tre og bygningsmaterialer.


Kalibreringskurver for ca 5forskjellige treslag; Event. Praktisk instrument til måling av fuktinnhold i tre, puss, gips, stein, betong og andre typer byggematerialer.

Justering av hver enkel kornsort kan foretas av brukeren. Fluke 9Temperatur- og fuktighetsmåler Temperaturområde -20. RH Lagringskapasitet for målinger Min/maks/avg/hold . Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


Temperatur og fuktighetsmåler med strålingskjerm. Fuktighetsmåler med nål til måling av fukt i tre og andre materialer. Viser temperatur i Celcius eller Fahrenheit. Kjøp FUKTIGHETSMÅLER RPW-3000- RYOBI online hos BAUHAUS. Fuktighetsmåler RPW-30- Ryobi Fuktighetsmåler som brukes til å . Produktinformasjon Produktdetaljer Modeller Support.


Diligence Wifi logger RF313-TH med fuktighetsmåler. Datablad Kompakt fuktmåler med nåler Viser fuktnivåer i treverk og bygningsmaterialer slik som veggplater, gipsplater, papp, gips, sement, og mørtel Hørbar ala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.