fredag 12. januar 2018

Veggbelysning stue

Vi har et av Norges største utvalg av vegglamper, se vår nettside for flere spennende lamper! Hvilke lamper passer til en stue og hva bør du tenke på? Stuen er det rommet i huset som bør ha flest funksjoner når det gjelder lyssetting.

Et godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Stort utvalg av praktiske og stilfulle vegglamper som passer perfekt til din vegg. Er veggene til stuen, soverommet, kjøkkenet, badet eller gangen kjedelige og mørke?


UTSTRÅLING: Den belyste stuen er innbydende og har fin lyssetting.

Vil du unngå svarte hull som stjeler lys, kan du trekke for vinduene om .

Nettbutikk med lamper og belysning til din bolig. En Norsk lampebutikk på nett - Rask levering og fastpris på frakt. Lampegiganten har storstorsalg, kall det gjerne januarsalg. Vel 10vegglamper innendørs bruk og 6til . A-Møbler, unike møbler og interiør til ditt hjem.


Kjøp Fashion Modern Glass vegglampe Aisle Soverom Stue Lamp På nett! Spesifikasjon: Produkttype: Vegglamper Spenning: 85-265V Effekt: 31-40W Body . Vegglampe som belysning til din stue For åskape variasjon og spenning i din stue kan det være fint ådekorere veggene med vegglamper. Retro vegglys med lampeskjerm i blomsterformet glass og metalloppheng.


Det er ikke bare lampens design som teller, også lampens belysning har mye å si. Prestasjonsevne, trivsel og humør avhenger av lyssettingen. Ifb oppussing av gang, stue og kjøkken( planlagt mai/juni i år) trenger vi elektriker til.


Hvis man har en stue, er dette antagelig det største rommet i huset. Derfor er det også det rommet med flest muligheter når det kommer til . Lys som er med på å bade veggen i lys, bidrar til et godt stemningslys og får veggen til å virke lenger borte. Stuen er et av de viktigste rommene i hjemmet. Her slapper du av, underholder gjester, spiser, jobber og stuen er generelt et sted for hygge og velvære.


Dette gir en lite fleksibel og hard belysning med mørke hjørner. Kan gjøre stuen større, soverommet lunere og kjøkkenet mer effektivt. Det er derfor nødvendig med veggbelysning i mange trappeløp. Vi gir deg gode råd for valg av vegglamper til stuen din, enten du trenger lese-lys, tv-lys eller annet lys.


Jeg vil ha to vegglamper til stuen, og ønsker noe fakkel-lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.