fredag 12. januar 2018

Isolering av vannrør

GLAVAs tekniske isolasjonsprodukter dekker et vidt spekter av bruksområder for rør. Hver enkelt anvendelse stiller spesielle . Vinteren og sprengkulda er over oss, med stor fare for frosne og sprukne vannrør.

Dette er et potensiale for deg som rørlegger, i tillegg til at det er et krav ihht TEK 10. Eldre boliger har ofte ikke isolerte rør . Når gradestokken kryper nedover, bør rørene isoleres for å unngå stopp i vannforsyningen, eller frostspreng og sprukne rør. Du kan legge isoterm rør(også kalla elvestad).

Står mye om isolering av utvendige vannrør på hjemmesidene til Glava. Prinsippene for isolering av rør med ROCKWOOL Rørskåler, både stive og bøyelige, lamellmatter og brannmatter. Når det gjelder rør snakker vi gjerne om å isolere selve rørene med rørskåler.


Ved å være konsekvent med isolering av alle varme rør i boligen kan det derfor spares store mengder energi.

Samboer har fjernet gammel isolasjon rundt vannrør i kjelleren og mener at da er det lettere å tine frosne rør. Tallene fra FNO forteller at det var mer enn 4innmeldte skader i 2010. Isolering av vannrørene kan være det som sikrer fortsatt helgekos . Ved å installere varmekabler i rørene sikrer du deg mot frosne rør og runder. HINDRER FROST: Rør med isolering og varmekabler hindrer at . Disse gis bort grunnet rehabilitert vann og avløp i huset.


Kan også brukes på varmt vanns rør for å hindre mest mulig varmetap mellom hver tapping. På den måten hindres det at vannrøret fryser, og rørenes installasjonsdybde. Mulighetene til å isolere rør som installeres i en grunn steinhule, ved hjelp av . Alle som bor i et privat hus og har sin egen vannforsyning, passerer langs gaten, sannsynligvis lurer på hvordan å isolere vannrør i bakken, for . Ideell for frostsikring og tining av takrenner, avløp, rør, vannmålere m. Ved innvendig forlegning, et mm rør med mm isolering helt . Bestill 4943700Rørskål med tape t/22mm rør, Isolering 30mm, Lengde 10mm og spar -- kr.


Se Isolering og finn et stort sortiment fra Rockwool rørskål på . R-0N Isolering av rør og utstyr (Utgave februar 2009). Denne NORSOK-standarden dekker minstekravene til termisk isolering, lydisolering og . ISOLASJON AV RØR: Eksempel på lokal isolering av rør utsatt for trekk. FROSSENT VANNRØR: Sprekk i kobberrør som følge av at vannet i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.