onsdag 10. januar 2018

Stiftemaskin

Stiftemaskiner og andre kontorprodukter til din. Vær den første til å skrive en omtale. En stiftemaskin er et redskap for å stifte fast tynne materialer, oftest papirark, med en liten heftestift av metall.


Enkle stiftemaskiner beregnet for å hefte sammen . Her finnes et bredt utvalg av heftestifter og stifter i ulike farver og modeller.

Velg mellom en kraftig stiftemaskin , elektriske stiftemaskiner , stiftepistoler og stiftetang. Stiftepistol med stor allsidighet som kan brukes til lett stifting og til tyngre jobber som festing av kabler etc. Direct Impact Technology garanterer perfekt stifting.


Dustin har bra priser og raske leveranser. Cookie-innstillingene på denne nettsiden er stilt inn som tillatt alle cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Fortsetter du uten å endre disse innstillingene, . Rapid er leverandør av stiftemaskiner og hullapparater til kontoret, samt at vi har mange års erfaring innen lim og heftning. Besøk vår webside for mer .

En elektrisk stiftemaskin som passer best til de mange oppgaver somskal utføres iløpet av en kontorarbeidsdag. Maskinen stifter inntil ark. Robust stiftemaskin i metall med gummi på topp og i bunnen. En vanlig stiftemaskin for å hefte sammen papirark med små heftestifter i metall. Slike stiftemaskiner er særlig i bruk på kontorer og i skoler.


Varen er på lager - Forventet leveringstid er 7- hverdager. Enkel heftemaskin med registerbrett for presis stifting. Elektrisk stiftemaskin. Bruker stk LRbatterier (ikke inkludert) eller adapter som følger med.


Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Stor stiftemaskin i god stand selges! Rapid stor stiftemaskin til mange ark og foldere. Vi tilbyr et bredt sortiment innen papir og kontor på nett.


Kan også brukes som hullmaskin. Hefter opptil ark uten stift. Kapasitet: ark á 80g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.