onsdag 10. januar 2018

Fotballmål 7 er

Fotballmål med opp til års garanti. Leveres med Safety system . Dette er vår bestselger av 7`er -mål! Standard dimensjoner for. Mål: ellevermål ( ,x m).


Straffefeltet: 1m fra stolpen og 1m ut.

Anbefalte banestørrelser og spillformer i ungdom-, junior- og seniorklassene er . Markedets sterkeste mål! Overligger og sidestolper monteres med et kraftig helstøpt aluminiunsbeslag. Da brukes minimål i størrelse 2-m brede og 75-m høye. Se også hagemål til private.


Stort utvalg av fotballmål i god kvalitet og flere størrelser til barn og voksen. Maskene er på mm for å hindre klatring, samt knyttet for ekstra slitestyrke. Flyttbart fotballmål ,x m.

Kan stå på hjul under trening. Varmgalvanisert bakstøtte for maksimal . Et av våre mest populære mål, leveres med hjulsett Rantzows Lyft. Alle oppfordres til å sjekke egne håndball- og fotballmål. Trenings fotball mål 170x105. Fullsveiset 3xfotballmål.


Norasonde Industri og Sport designer og produserer fotballmål til det skandinaviske markedet - både til bredde- og elitefotball. Jeg skal kjøpe fotballmål til mannen. Norskproduserte fotballmål som selges og leveres direkte fra produsent gir gunstige priser og rask levering i hele Scandinavia.


Dødsboten fra Hallingdal kan få store konsekvenser for andre kommuner og idrettslag som ikke sikrer håndball- og fotballmål godt nok. Kjøp FOTBALLMÅL 240X70X1CM - PLUS online hos BAUHAUS. Navn, Mål, Assist, Sum. Produkter som fotballmål , resultattavler, hjørneflagg, fotballer og . Målet med fotball er å få ballen i motstanderens mål.


Et fotballmål består av. En veldig solid konstruksjon. Hør rektor ved Kurland skole, Lasse Aasgaar om ulykken der en -åring fikk.

Rektor Lasse Aasgaard ved Kurland skole sier at slike fotballmål er regnet som . Et stilig lite Pinepeak fotballmål som kan legges sammen slik at det blir kompakt og enkelt å ta med seg overalt. Perfekt til både stranden og parken! AXI GoldCup2er en stort fotballmål som gjør hagen din om til en fotballbane. Den har en slank design og solid ramme og er perfekt for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.