onsdag 17. januar 2018

Sprekk i grunnmur

Fremgangsmåte trinn for trinn for hvordan du reparerer sprekker i grunnmuren. Det er bare to ting du må passe på hvis du skal reparere grunnmuren : Fjern alt løst og pass på å kjøpe rett mørtel. Den begynner å flasse noe av,har noen små hull her og der og har også fått en . Morn, kom over dette forumet ved søk på sprekk i grunnmur. Ser det er flere innlegg som berører dette, men jeg har et spørsmål som jeg ikke .

Jeg ser at det står i salgsoppgaven ( 3år siden ) at det er sprekk i grunnmur. Hei, overtok huset etter foreldrene mine i fjor høst, og er i den forbindelse i gang med diverse oppusing. Har noen stygge sprekker i ene hjørnet . Sprekker i betongmuren er ikke et ukjent fenomen.


Ved reparasjoner ved utvendige hjørner av vegg og grunnmur , brukes en plate eller en . Vi har kjøpt hus for måneder siden som har større sprekker og forskyvelser i grunnmur. I egenerklæringsskjema står det nevnt: grunnmuren er .

De oppdaget også store sprekker i Leca-blokkene som utgjør grunnmuren. På det meste er sprekkene centimeter brede. Det kan være forskjellige årsaker til at det oppstår sprekker. En rekke forhold spiller inn når man skal etterisolere eldre vegger av mur.


Slik reparerer du sprekk i mur med Weber fiberpuss. En grunnmur bygget opp av lettklinkerblokker har en veldig åpen struktur og kan derfor ha store. Se etter sprekker og skader på muren. Er det tydelige sprekkdannelser, kan det være setninger i grunnen. Hei Har en dyp sprekk i grunnmur og det er ønskelig at en fagmann kan komme å se på evt arbeid med dette.


En pen grunnmur malt i en vakker farge, underbygger husets eleganse og skaper en helhet. Har du derimot en grunnmur full av sprekker , . Når muren slår sprekker , kan du nøye deg med å krafse ut fugene og fylle i ny mørtel. Men du får en sterkere reparasjon dersom du murer . Ifølge takstmannen er det flere mindre sprekker i murpussen, men de skal ikke være dype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.