torsdag 25. januar 2018

Solskjerming ute

Er du ute etter gode løsninger for utendørs solskjerming ? Her får du tips og råd om utendørs solskjerming. Seks smarte typer solskjerming. Sol er vel og bra, men det kan bli for mye lys og varme.


Vi går inn i en tid hvor solskjerming er et hett tema for mange boligeiere. Alle våre utvendige persienner er norskproduserte, konstruert for skandinaviske værforhold og gir deg god kvalitet og optimal solskjerming.

Dekorative og funksjonelle løsninger som filtrerer eller stenger lyset ute. Kjøp innvendig solskjerming her. Derfor har tilbyr vi mange forskjellige løsninger innen utvendig solskjerming. Vi er også opptatt av å utvide brukstiden ute , derfor tilbyr vi en rekke produkter til det . Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk.


Vi har Norges største utvalg av markiser. Weba er importør av utvendig solskjerming fra Resstende, en av Italias ledende produsenter av rullegardiner. Hos MAXBO finner du et utvalg av både innvending og utvendig solskjemring.

De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både . Om sommeren er det fint å spise ute , men de færreste liker å sitte i . Solskjerming er like viktig om vinteren som om sommeren, sier Bjørg. Alt i markiser og solskjerming til inne og ute. Zip screens er et moderne alternativ for solskjerming , og er spesielt designet for funkishus. Sol ute – solskjerming inne.


Vi elsker sola, og sola er vidunderlig der den titter over en skydott for å varme både hud og sinn. Moderne og praktiske løsninger. Når vær, vind og Vestland møter nordmenns trang til trivsel, skjer det spennende ting.


Ikke minst Superoppussing. Webdesign IdéLayout, Utvikling, domene og webhotell av Sircon. Hold varmen ute ved å stoppe solstrålene før de treffer vindusflaten. Du får da et mer behagelig inneklima - og skjermer effektivt møbler og tekstiler mot falming! SOLSKJERMING : Markisen er tradisjonelt den mest populære.


Utvendige produkter er mer effektive i forhold til å holde varmen ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.