torsdag 25. januar 2018

Fester til glassrekkverk

Glass med klemmefeste kan monteres i et nytt eller eksisterende rekkverk for å få et moderne og pent utseende. Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø! Rustfri/syrefast 3stolper Glassklemmer/Adapter for feste til glass rustfri/syrefst 3Dekke kappe til stolpe fot rustfri/syrefast 3Håndrekkeholder .

Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne. Du er her: Glasstilbehør Q-railing glassfester. Easy Glass System - Glassrekkverk festet i dekkekant Det er med stor glede vi i PKS kan tilby Q-railing sitt Easy Glass System, glassrekkverk utviklet med . Norsk Standard 35stiller krav til alle rekkverk i og utenfor offentlige.

Glassene er festet på galvaniserte stålstendere med glassklemmer i . Her er noen eksempler på de forskjellige typene rekkverk vi leverer. Vi tilbyr: Slimline rekkverk; Rustfrie rekkverk; Boltefestet glassrekkverk . Icopal Glassrekkverk består av rekkverksstolper med håndløper i syrefast stål (316) og herdet laminert sikkerhetsglass. Brukes til å feste glassplaten i trestolpe. Festene er produsert i rustfritt stål, SS316. Et glassrekkverk gir fri sikt og skaper en . ZiFront er et norskutviklet rekkverksystem i syrefast stål og herdet laminert glass, som er det første i verden man kan montere selv.


Vi har i hovedsak typer glassfester til vårt rekkverk.

D-type som er avrundet i front eller firkantet type. SG Railing sine frontmonterte glassrekkverk består av herdet laminert sikkerhetsglass i klart, farget eller sotet glass, og er festet til stolpene med dype profil-spor . Vi leverer og monterer rekkverk i børstet rustfritt stål og aluminium. De er i tillegg solid bygget opp med skjulte fester.


I går begynte jeg å sjekke priser på glassrekkverk og ser at man i norge må ut med 3500-4500/meter for 10mm glass, syrefast baluster etc. To see more from Lyngdal Glassrekkverk on Facebook, or create an. Rekkverket skal også være festet på rett måte for å tåle at noen f. Glassrekkverket skal monteres i et rammeverk med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.