fredag 12. januar 2018

Radon fredrikstad

Det viser en ny oversikt. Kommunen oppfordrer huseiere til . Kartet presenterer tre tema som hver inneholder informasjon som er relevant for vurderinger av fare for forhøyde radonnivå i inneluft i et område. Sporfilm radonmåling for boliger og arbeidsplasser.


Både radium og radon er datterelementer av uran, som finnes i varierende.

Et radonkart viser i hvilke områder det er størst sannsynlighet for at for mye radongass kan sive inn i boligene. Sjekk om ditt område er spesielt utsatt for radon. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Alle bør sjekke om deres bolig har radongass , ettersom dette er en farlig og ikke minst helseskadelig gass om den når visse nivå i boligen.


Her kan du få noen tips om hvordan måle radon hjemme i huset ditt. Hvordan måle radon hjemme. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! RADONMÅLING i FREDRIKSTAD. Nå bør du måle radon i boligen din 1. Se forøvrig -video i artikkelen om. Nå er tiden inne for å måle radon i hjemmet ditt. Husk også at det innføres nye regler for utleieboliger fra 1. Målingen er enkel å utføre.


Norge - aktsomhetskart radon. Den påvises utelukkende ved hjelp av måling. Med egen mestergodkjent håndverksavdelingen er vi med . Over prosent av norske boliger ligger i områder med fare for radongass , viser. Ingen annen norsk kommune har så mange utsatte boliger som Fredrikstad.


Les mer om hvordan du måler radon på Statens strålevern sine sider. Radon dannes når radium brytes ned. Leisterud Byggkompetanse AS.

Har du målt for høye radonverdier, eller trenger hjelp for å få målt? Ta kontakt for tilbud og . Tiltak mot radon i bygninger. Vi har godkjenning innenfor fagfeltet radon og tiltak som radon i bygninger. Sentral driftskontroll(SD) er et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.