fredag 12. januar 2018

Barneleker i tre

Hos sprell finner du et stort utvalg av treleker med høy kvalitet. Vår nostalgiske dukkevogn har nå kommet i tre forskjellige rosa/hvit kombinasjoner. Det er altså den samme solide vognen som nå har fått nye farger.

LEKEMAT I TRE - BLOOMINGVILLE FROKOSTBRETT 1kr. Riktige Leker as har siden firmaets start i 19lagt vekt på kvalitetsleker til barn i alle aldre, og er en av landets mest velrenommerte leketøyforretninger. Lekebutikk på nett, leker og barnemøbler av kjente og populære merker som KidKraft, Puky, Fisher-Price, Pintoy og mye mer.


I listen nedenfor finner du en oversikt over treleker.

Leker av tre er regnet for å være miljøvennlige og bra leker for barn i alle aldre. Hos BR har vi et stort utvalg av treleker - Fri frakt ved kjøp over 4kr. Her finner du massevis av forskjellige barneleker, som gjemsel, puste vatt, flasketuten peker på med mer.

Classic Worl Minikjøkken i tre, Hjørne, Blå. Leker som på ekte - Kjøkken, butikk, maskiner og verktøy for de minste. Fine Barneleker i tre behøver en ny eier. Dersom en spiller på laget til kongen treffer en motspiller, er den spilleren fri og på nytt med i spillet.


Kongen går tilbake til det ikke er flere . Sterkere markedsføring og lave produksjonskostnader har gjort leker til god butikk. Kreative leker, utfordrende leker, harde, myke, ensfargede og fargerike. Vi har ALT innen leker til store og små barn! Hos oss vil du finne alt fra myke biteringer til . Lakk som faller inn under overskriften trygt for barneleker har lignende. Jeff Jewitt, skriving for fine Wood Working.


Kvalitetsleker som leker av tre, puslespill, pedagogiske leker, treleker og kreative leker. Alle tilfredsstiller godkjenningsstandarder som EN7 og egner seg like . Våre produkter er i stor grad laget av naturmaterialer som tre, bomull, ull og silke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.