torsdag 18. januar 2018

Oppussing kjeller

Har du en kjeller som du vil renovere eller innrede? Fuktig og allerede innredet kjeller. Mange fuktskader etter mangelfull oppussing. Denne guiden gir en oversikt over priser og kostnader ved oppussing og.


Oppussing og nybygg generelt. Har en kjeller som jeg tenker å pusse opp og gjøre beboelig.

Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av kjelleren. Kjellerrom er ikke alltid oppholdsrom. Drømmen om et rom i kjelleren kan fort bli et mareritt. Under bakkenivå er det lett å gjøre feil.


Og da tenker vi ikke på spøkelser som dukker frem i mørket. Cirka kvm med delvis innredd . Se hvordan riktig gardiner kan sørge for at du blir kvitt den kklassiske kjeller - følelsen. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha .

James pusser opp kjelleren for å kunne leie ut. Vi pusser opp råkjelleren. I løpet av ei helg eller to kan du forvandle et nedslitt og skummelt kjellerrom til et lyst og vennlig rom, der veggene vil holde seg pene og sunne, . Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue , med mange originale grep. Vaskerommet i kjelleren var ved famliliens overtagelse av huset uten en skikkelig arbeidsbenk, tilstrekkelig lys og ditto skapinnredning.


En typisk kjeller for sin tid. Lavt under taket, fuktig og rått. Hei, Har i kjeller gulvbelegg rett på betong.


Har fått et tips om å legge depron å elflex me parkett . Dette ble et langt, dyrt mareritt, for alt treverk i kjelleren måtte fjernes, bjelkelaget og gulvet mellom kjeller og første etasje måtte skiftes ut, og innvendig kledning . Vi skal pusse opp vår kjeller , som nesten er en grovkjeller i dag, og gjøre det til et fint oppholdsrom på ca m2. Vi trenger hjelp med å jevne ut .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.