mandag 8. januar 2018

Oppussing av hus

Sliten og fornøyd: Kvelder og helger har gått med til oppussing de siste månedene. Mange har akkurat flyttet inn i et hus eller en leilighet med . De dyreste tabbene gjøres når folk ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd. Se hva du bør unngå her!


Før oppussing : Kontakt en energirådgiver!

Norske boliger trenger oppussing. Planlegger du å oppgradere huset ditt til forskriftsnivå eller bedre bør du gjøre det. Oppussing : Unngå tabbene. Huset har to ba et toalett og et vaskerom.


De Lilla har lang erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter. Jeg har ikke fått alle . Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp .

Våre dyktige fagfolk pusser opp ditt hus raskt og prisgunstig. Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende pristilbud. Vi sørger for å realisere drømmen din – uten . La deg inspirere av hvordan andre har pusset opp sine hus , leiligheter og hytter. Inspirasjon og tips til oppussing.


Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Slik sparer du penger på oppussing ! Det kan bli fryktelig dyrt å pusse opp når du setter bort. Les mer om oppussing og renovering:. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Huset ingen ville ha gikk til slutt for nesten en million under takst. Nå er huset til Tanja Maria Jenssen og Sivert Gammelsæther en attraktiv . Sjekkliste for oppussingsobjekter. Det kan også være lurt å legge merke til om huset ligger i en nedoverbakke, . Vi har et lekkert (:fnise:) grønt bad fra midten av nittitallet.

Har lyst til å pusse opp dette. Vil tro badet er omtrent 8-9kvm. Det totale potensialet for energibesparinger ved rehabilitering av gamle hus er enormt, sier Anne Gunnarshaug Lien, prosjektleder for SEOPP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.