mandag 8. januar 2018

En stavs parkett

Stort utvalg 1- stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og Furu. Alt på lager og størst på parkett i Norge. Alltid de mest trendy stavs parkett gulvene.


KampanjeDeco 3- stav parkett rustikk eik.

Tarkett Comfort 1- stavs parkett oak hazel. Pergo Lofoten moderne eik 1- stav parkett moderne eik. Se våre produkter i oversikten under. Vi leverer 1- stav parkett av høy kvalitet til markedets garantert beste priser. Kjente merkevarer med landsdekkende og rask.


PARKETT 13MM SHADE EIK CREAM WHITE DUOPLANK STAV PROTECO NATURA. Tilgjengelig i butikker. Du kan også velge den klassisk 3- stavs parkett for opplevelse av det naturlige fargespillet i treverket.

Til slutt har vi 2-lags produkter som er perfekte å legge i . Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Opus parkett er et naturpodukt. Parketten består av tre lag som ligger på tvers av hverandre for å minimere bevegelsene i gulvet. Limfritt 5G Clic lås sikrer rask . Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet. Raskt, enkelt og billig.


Vi har de fleste tresortene og . Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv. Dette beisede 1- stavs eike gulvet i Lux Collection har varme jordfarger. SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1- stavs parkett.


Ved å blande de klassiske 1-stavs gulvbordene med moderne innfarginger og behandlinger har vi. Velg blant parkettgulv i en rekke ulike finisher i ypperlig kvalitet . Det ser ut som plankegulv, siden parketten bare består av én stav i bredden. Vi foretrekker enstavs parkett fordi vi er blitt mer oppmerksomme . Hvitoljet, Klikksystem Wideplank med klikksystem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.