tirsdag 16. januar 2018

Oppbevaring skap

Besøk oss for å holde stuen ryddig med svært rimelige oppbevaringsmøbler! Du kan velge mellom skap , hyller og skjenker i en mengde ulike stiler. Vi har oppbevaring og oppbevaringsmøbler til ulik bruk.


Alt fra oppbevaring av klær og verktøy til småoppbevaring som penn og papir. Hos JYSK finner du alt du trenger til smart oppbevaring.

Uansett om du mangler et nytt garderobeskap, en ny kommode, eller en bokhylle, har vi alt du trenger. Bufret Lignende A2Bruno MathssonDecotiqueDepartmentDesign House StockholmFerm Living House DoctorKartellKällemoLouise RoeMaze MuubsNormann . Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Få inspirasjon fra vårt brede sortement innen hyller og skap i alle stilarter til rabattert pris. SixBondStreet norsk nettbutikk. Bruk nøkkelskap, vegglommer eller små bokser som kan henges rett på veggen.


Utnytt veggene til oppbevaring og frigjør plass i skuffer og skap til andre ting. Oppbevar dine kjemikalier på en trygg og sikker måte.

Vi har kjemikalieskap med og uten brannisolering. Ta en titt og finn skapet som passer for din. Skapet består av seksjoner med låsbare rom per seksjon. Hvert rom har en flyttbar hylleplate.


Har du liten gulvplass til oppbevaring , kan du bruke veggen rundt spiseplassen. Du trenger ikke nødvendigvis en egen skohylle eller skap for . Her gir vi inspirasjon til varierende romløsninger. Med dette praktiske skapet får du god oppbevaringsplass i en mobil løsning. Med rett oppbevaring skaper du orden i tingene og estetikk i hjemmet.


Hyller og skap med god dybde, med eller uten hjul. Eksklusiv oppbevaring til ditt soverom fra Thomas Hill. TV- og hifi-utstyr er . På et soverom har man ofte stort behov for oppbevaring av forskjellige ting som klær. MAXBO har oppbevaringsløsningen du leter etter.


Vi har et stort utvalg av skap og kommoder av høy kvalitet til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.