onsdag 24. januar 2018

Maling av trappeoppgang

I dette huset skal vi male trappen. Inspirasjon og tips til oppussing av trapp og trapperom. IFITV: Maling av trapp. Trappen er en viktig del av interiøret. Jeg har lest flere tråder om oppussing av trapp her på forumet, men ikke funnet noe som dreier seg om hvordan male vegger i trapperommet .

Vi skal male taket i 2etasje, og det er forsåvidt greit! En trapp brukes mye, og kan derfor fort bli slitt. Men mye kan gjøres med en gammel trapp. Pusse opp trapp er noe du kan utføre selv, men det tar tid. Siden trappen er malt fra før, skrapes først litt maling bort med en skrape.


Dessuten passer det til maling av både gulv og vegger. Vi har en trappeoppgang som trenger maling på vegger, tak og selve trappen. Det er ganske høyt under taket og furu panel på veggen og furu .

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid . Det skal være både kjapt og enkelt å male utvendig. Innvendig: male trappeoppgang , male trapp , male vegger og tak i gang. Male alle kjøkken vegger og tak.


Vi må male trappen nå, men hvordan gjør vi det uten og male oss . De valgte en hvit trapp med stålspiler og trappetrinn beiset i grått. I trappeoppgangen hadde de en hel og slett kontrast vegg i lilla. I tillegg lade de en nydelig . Før påske så var vi hos vår favoritt malermester Vegard som anbefalte oss alt av maling og utstyr vi trengte for å oppnå det perfekte resultatet.


Vannløselig akrylgrunning er godt egnet, og tørker fort. Toppstrøk Det er nå klart for toppstrøk. Legg på rikelig med vanntynnbar maling i samme . Hos MAXBO finner du finner du alt av maling og tape.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.