tirsdag 23. januar 2018

Klassisk ytterdør

Et klassisk interiør kan være påkostet, men det er mulig å skape samme stemning med en litt. I Jomfrubråtveien i Oslo ligger en klassisk generasjonsbolig som får folk til å stoppe. De doble innerdørene med glass og sprosser matcher ytterdøren og på.


La oss å gi dere et tilbud! Klassisk ytterdør med costwold glass og slett innside. Dooria har mange flotte ytterdører i PREMIUM sortimentet.

Vårt sortiment består av like mye moderne design som klassisk form. Bak deg har du lukket en tung, stabil og sikker ytterdør laget med doble stålplater og tettet. Dette gjør den til en svært stabil og godt isolerende ytterdør.


Dalen -serien har et klassisk utseende og bygger på designet til Kverndalen- døren . Sotet glass med dekorsprosser. Moderne dører, klassiske dører, dører med glass og uten glass. V55G er en populær ytterdør fra Drammen Dørfabrikk.


Eksklusiv moderne innerdør av høyeste kvalitet og er å anse som et flott møbel. Overflaten er belagt med 4mm MDF som er malt med syreherdet maling.

Døren er bygget opp av en. Inspirasjonen til våre klassiske ytterdører har vi hentet fra den rikt detaljerte arkitektur fra det forrige århundreskiftet. Det historiske uttrykk i kombinasjon med. Stilfull klassisk ytterdør i meget god kvalitet.


Sporfrest utside, glass med sprosser på utsiden. Nordicdoor klassisk Ultra. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat. Det gjør dem vanntette og . Ytterdøren er CE- merket og tilpasset nordisk klima . Elegant dørvrider i forniklet messing til ytterdør eller innerdør. Komplett sett dørvrider i messing med vrider- og nøkkelskilt til moderne inne- og ytterdører.


Eide har ett stort vindu i stilfullt sotet glass og dekorsprosser. Innside er lik som utsiden. En vakker og klassisk ytterdør med sprosser og cotswold glass. Du trenger ikke male hele eksteriør i hjemmet ditt for å gjøre inntrykk.


Faktisk er det få elementer ved et hjem som har like stort potensial til å gjøre et umiddelbart. Velg mellom alt fra klassiske til helt moderne uttrykk. Innerdører finnes i utførelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.