tirsdag 23. januar 2018

Bad og membran

Bestil og maks dager etter er jobben utført. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Spør oss om badrenovering eller membranarbeider eller delta i samtalen her på veggen.

Vi har utført våtroms arbeide og tekket tak, bad og terrasser med Pvc membraner siden 199 vi har ca 50membraner på bad i Oslo- og Akershusfylke siden . Bad Og Membran As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi leverer alle typer tekking og membranløsninger til tak, bad og terasser. Vi har eget blikkenslagerverksted og kan levere/ montere alt av blikk og beslag.

Vi utføre membran på ba våtrom, terrassemembran, Smøremembran. Også vi arbeider på gulv og gulvbelegg våtrom på beste pris.

Bad og Membran har besøksadresse Hedmark. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Bad og Membran. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Fokus Bad og Membran har besøksadresse Skogfaret 2 20Akershus. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Fokus Bad og Membran.


Bedriften Fokus Bad Og Membran As i Skedsmokorset i Skedsmo kommune driver innen bransjen bygg og anlegg. Få anbud fra Fokus Bad Og Membran AS og mange andre på én gang! Fokus Bad Og Membran AS er oppført under Tømrer, Boligbygging, Renovering av . Bad Og Membran AS holder til på besøksadressen 21Sagstua.


Foretaket ble startet i 2003-01-og registrert i brønnøysund-registrene 2003-01-og som . Ivar Kosior Membranservice er spesialist på membran, fliser, flislegging av ba kjøkken og våtrom samt tekking av terrasser. Fokus Bad tilbyr ulike tjenester knyttet til rehabilitering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.