onsdag 17. januar 2018

Hus skrå tomt utsikt

Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis-stilen. En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt. Stue har atkomst til stor veranda med utsikt i tre himmelretninger.

Vi kan tilby klassiske hus for skrånende tomt/terreng med alle muligheter til å oppfylle dine behov og ønsker. Alle tomtene er ulike og huset må passe inn på tomten. Uterom, utsikt og solforhold påvirker også det endelige resultatet. Et sluttningshus følger tomtens naturlige form og smelter harmonisk inn med. Utsikt følger ellers med den skrå tomten.


Ferdighus VIVIANITT Moderne er en spennende og trivelig hus med gjennomtenkte romfunksjoner. Huset passer godt for avlang, skrånende tomt med hovedutsikt i den ene kortenden (helst mot sør evt. vest). Det huset vi liker best er beregnet for flat tomt, Hedda med ark fra. Da ville det vært mye greiere med et hus for skrå tomt, med inngang rett inn oppe.


Tomten legger føringer for valg av hustype - vi ser på grunnforhol om tomten er skrå eller flat, utsikt, solforhol nabobebyggelse, adkomst til tomten mm. Tett inntil Sørmarka og med utsikt til fjord og fjell, ligger familiens bolig. Her finner du bilder fra noen av våre funkisinspirerte Urbanhus.


Tomteplasseringen: En flat tomt er rimeligere å bygge på, mens en skrå tomt med.

Når du skal bygge fornuftig handler det ikke bare om å få best mulig utsikt og . IEC-Hus sin hustype Aurora – riktig nok i en revidert utgave. Vi gjør også alt fra mindre QuickFix jobber til totalrenovering av din bolig. Huset passer på skrånende tomt, der fasaden er vendt mot utsikten. Mesterhus Maja er et godt valg når man har en smal og skrånende tomt. Huset med et bruksareal på 1m er spesielt tilpasset de vanskelige tomtene.


Under finner du våre modeller merket med For skrå tomt. VENDT MOT UTSIKTEN: Noen av de mest typiske trekkene med tyrolerhus er. Når arkitekter tegner hus til seg selv, blir resultatet alltid spennende. På en smal tomt mellom to klassiske trehus, har Rune Ramfelt og kona. Oslo sentrum, strandlinje ned mot fjorden og fri utsikt mot sør.


SOBERT FARGEVALG: Huset har utsikt over store innfartsårer til Oslo . Med utsikt i alle retninger kan dette huset få sol på takterrassen fra morgen til kveld. Meget god solforhol sørvendt med utsikt utover nedre del av dalen. Beskrivelse av boligen Tomta skal bebygges med Boligpartner hus.


Et Boligpartner hus fra moderne serien Aragona er et moderne, gavlvendt hus tilpasset skrå tomt. Midtpartiet og de store vindusflatene gir godt lys i boligen og god utsikt. Vakkert norsk tradisjonshus for skråtomt. Funkisbolig for skrå tomt med carport og inngang nede. Ura er et moderne kataloghus med flatt tak og carport.


TRANGE TOMTER: I Tokyo ligger dette huset som. Tomt med fantastisk utsikt og gode solforhold. Tomta skal bebygges med Boligpartner hus. Assisi er en moderne enebolig utviklet for skrå tomt.


For å kunne bygge hus, må dere ha et sted å bygge det. Han/hun vil da ta hensyn til utsikt, solforhol uteplass, hage, ev garasje og nabohus. Våre husmodeller kan i noen tilfeller tilpasses enten flat eller skrå tomt – her vil våre . Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den andre enden. Vil du bygge hus og er usikker på valg av tomt?


Planlegg også hvor du vil plassere huset i forhold til utsikten. På vestlandet er det mye fjell og skrå tomter, så i noen tilfeller kan det bli utfordrende med planer om hus på ett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.