mandag 22. januar 2018

Fiberarmert betong

Fiberarmert betong kan benyttes i gulv på grunn i boliger, garasjer og næringsbygg. Betong tilsatt stål- eller plastfiber letter arbeidet og sikrer et bedre resultat. Fiberarmert betong sikrer en betong med langt større motstand mot oppsprekking enn hva som er normalt ved bruk av standard armert betong.

Med god hjelp fra Unicons erfarede sjåfør og samarbeidsvillige betong, støpet en privatperson i Trondheim et garasjegulv med fiber en ferdig avrettet flate på 30 . Glem armeringsnettet – bestill ferdig armert betong til betonggulvet eller påstøpen! Ved at Unicon armerer betongen for deg på betongstasjonen, slipper du . På Dyrøy Betong utenfor Ålesund har Spennteknikk nettopp gjennomført det første fullskala forsøket med fiberarmert betong i et dekke i Norge.

For noen år siden var det skrevet mye om fiberarmering, blant annet i. Hva er erfaringen med å bruke fiberarmert betong som påstøp på . Høypresterende stålfiber til intern armering av betong. Endeforankret høypresterende løs stålfiber. Sterk synergieffekt mellom SCC og stålfiber.


Momentkapasitet av bjelker med fiberarmert vibrert betong og SCC. Jeg ønsker å rette en stor takk til veilederen min, Svenn Kristian Goa .

Fiber armert betong brukes hovedsakelig i alle gulv på grunn f. Hus, lett industrigulv, garasjer/carport og som utendørs markbetong). Forslag til retningslinjer for dimensjonering, utførelse og kontroll av fiberarmerte betong- konstruksjoner. Er det noen som har benyttet fiberarmert betong til grunnmur? Erfaringer vedrørende denne og på priser mot betong + armering? Hva er mest vanlig å bruke til betongplate av fiberarmert betong.


Vi leverer stål og plastfiber-armert betong som erstatter tradisjonell armering. Betong tilsettes stålfiber i forskjellige lengder og tykkelser. Husk 1-cm av betongen renner ned i underlaget (pukken). Har du brukt fiberarmert betong er det viktig å disse over til ganger slik at alle fibrene . Fiberarmert betong er seigere,så det er verre å \quot\;jokke\quot\; . Armeringen ligger innstøpt i betong, og virker sammen med betongen for å bære de lastene som konstruksjonen. Fiberarmert betong kan oppnå stor seighet.


Det har lenge vært behov for retningslinjer for prosjektering, utførelse og kontroll av bærende konstruksjoner utført i betong armert med fiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.