mandag 22. januar 2018

Decra plater

Velger du Decra Classic takpanner får du et tak som er like solid som det er pent. Sterkt som stål og vakkert som naturstein. I vær- og vindutsatte distrikter er Decra særlig godt egnet.

Den spesielle innfestingen av Decra-platene gjør at de ikke lar seg rikke verken av storm eller orkan. Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning.


Overflaten har farget steingranulat og et klart. Velger du Decra får du et tak som er like pent som det er solid. Platene er oppbygd på samme måte som Decra Classic, og har samme gode holdbarhet og . Takplate er bygget opp av en kaldvalset stålplate; Overflaten har farget steingranulat og et klart akrylbelegg; Decra kan legges ned til graders fall. Et Decra-tak er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger fra naturkreftene.


Bærende undertak av rupanel eller plater tekket med asfalt underlagsbelegg . Decra legges på lekter og festes med skruer eller spiker/pistolspiker. Decra er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Overflaten har farget steingranulat og et klart akrylbelegg. Dette gir sikkerhet mot korrosjon og god . Med Decra takpanner av stål er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Decra består av en kjerne av aluzink-belagt stål og flere lags beskyttelse; og er en . Decra-plater legges fra toppen av taket og nedover, og i hele takets bredde.


Du bør alltid bruke beskyttelsesbriller og hansker, da granulatet på platene er skarpt . Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Oppbygging av platen gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet. Bærende undertak av rupanel eller plater tekket med asfalt underlagsbelegg med tette. Decra Classic lightweight roof tiles provide an attractive and economic finish for all types of roof from 10° pitch to vertical.


Jeg holder på å legge nytt tak på huset Decra Classic.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.